T.G.I. Friday’s restorāns ielūdz ''Goda Viesa" programmā

Mūsdienās teju ikvienā veikalā tiek ieviestas klientu lojalitātes programmas un kartes. Arvien biežāk šādi palutināt klientus izvēlas arī restorāni un kafejnīcas, jo, maksājot par maltītēm, punktus un atlaides uzkrāt ir sevišķi izdevīgi, turklāt tas notiek ātrāk nekā, piemēram, apģērbu veikalos.

Par šādas programmas esamību un priekšrocībām sīkāk noskaidrojām vienā no labākajiem kokteiļbāriem Baltijā T.G.I. Friday’s. Ar Travelnews.lv sarunājās menedžere Oļesja Jakovjuka.

"Esam izveidojuši vienu klientu kartes programmu trīs mūsu tīkla restorāniem vienkopus - T.G.I.Friday’s, IL Patio un Planeta Sushi. Ja patīk ar ģimeni vai draugiem pavadīt brīvo laiku mūsu restorānos, tad "Goda Viesis" ir unikāla programma, ar kuras palīdzību jūs varat uzkrāt bonusus un norēķināties ar tiem mūsu restorānos."

Jautājām, kas šajā izvēlē ir īpašs, un ar ko tā atšķiras no citām zināmajām?

"Uzkrāt bonusus ir tikpat vienkārši kā citās līdzīgās programmās, taču mēs esam izvēlējušies vienu no lielākajiem sākuma atlaižu līmeņiem, proti, pavadot laiku mūsu restorānos, Jūs iegūstiet bonusu uzkrājumu 12% apmērā no rēķina summas. Turpmāk šos Bonusus (virtuāla nauda uz Kartes) var izmantot pilnīgai vai daļējai ēdienu un dzērienu apmaksai mūsu restorānos, uzrādot to darbiniekam. Protams, kad Jums atgriezīs ar bonusiem apmaksāto čeku, uz tā būs izdrukāta summa, iztērētie Bonusi un Jūsu konta atlikums."

Izrādās, tas vēl nav viss. Svinot dzimšanas dienu jebkurā no šiem restorāniem, klients var saņemt bonusu uzkrājumu 30% apmērā no rēķina summas. Turklāt nedēļas laikā pēc dzimšanas dienas jebkurā restorānā Jūs gaidīs dāvana no kompānijas. Tāpēc vien ir vērts paņemt līdzi karti un personas apliecinošu dokumentu.

Runājot par to, vai neskaitāmās kartes un programmas cilvēkiem jau nekļūst par apgrūtinājumu, T.G.I. Friday’s vadība uzsver vērtības, ko šīs programmas tomēr nes: "Cilvēkiem, kam šādas lietas traucē, neviens neko neuzspiež. Bet tiem, kas prot baudīt dzīvi, ir cita attieksme. Pirmkārt, šīs it kā nieka plastikāta kartiņas darbojas kā cieņas apliecinājums starp viesi un mums kā uzņēmumu. Tā ir iespēja savā ziņā personificēt attiecības un komunikāciju mūsu starpā. Otrkārt, atverot maciņu un tur ieraugot dzelteno saulespuķi, klients vienmēr asociēs to ar mums, ar jauki pavadītu randiņu, patīkamu atmosfēru vai cilvēkiem."

Vairāk par restorānu interneta vietnē www.fridays.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72099686sec.