Steiku Haoss svētku dekorācijās dod priekšroku floristikai un ziediem

Rudens un ziema ir vairāku krāšņu svētku un svinamo dienu laiks – sākot ar Helovīnu nakti un valsts svētkiem, beidzot ar Ziemassvētkiem un Jauno gadu. Šis laiks vairs neļauj baudīt svētkus brīvā dabā, tāpēc cilvēki noskaņu rada visdažādākajos veidos dekorējot un rotājot iekštelpas. Ļoti svarīgi svētku atmosfēru sajust arī restorānā vai kafejnīcā. Sarunājāmies ar Steiku Haoss mārketinga speciālisti Viju Asbahu par to, kas un kā dekorē telpas restorānos.

Vispirms jau jānoskaidro, kuri svētki ir tie, kurus var sajust ciemojoties Steiku Haosā. "Visa tīkla (Steiku Haoss, KID* un Ribs&Rock) Rīgas restorānu  telpas dekorējam Helovīna svētkos, Adventē un Ziemassvētkos, Valentīndienā, Lieldienās, Zinību dienā 1. septembrī, kā arī Līgo svētkos." Vija stāsta, ka Steiku Haosa rotājumu koncepcijai vairāk tiek izvēlēti floristikas izstrādājumi. Restorāna telpas rotā floriste kopā ar restorānu darbiniekiem.














Lai arī īpaši sagatavotās telpās gan darbiniekiem, gan viesiem vienmēr ir patīkamāk atrasties, interesējos par sirdij tuvāko gada laiku Steiku Haosa personālam. "Noteikti tas ir Adventes laiks, kad ir daudz un dažādu iespēju izdekorēt telpas un radīt attiecīgu noskaņojumu. Savukārt Jāņos visiem patīk Jāņu zāļu smarža. Runājot par interjera elementiem, tad galdiņi un palodzes tiek dekorēti vienmēr. Izmantojam arī griestus, leti, sienas, atkarībā no plānotajām dekorācijām." 

Gada nogale vēl nedaudz jāpagaida, taču interesējos, kā ar eglīti Ziemassvētkos. Izrādās, neizpaliek arī tā. Vija atklāj, ka no visiem tīkla restorāniem – KID*, Steiku Haoss un Ribs&Rock  - eglīte gadu no gada stalti gaida viesus Tērbatas ielā 41/43 KID*, kur ir aptuveni 1 metru gara; Pulkveža Brieža ielā 2 KID*  un Tērbatas ielā Steiku Haosā, kur  eglītes tiek piemeklētas nedaudz lielākas - 1,5 – 2 metri.

Vairāk informācijas par restorāniem www.steikuhaoss.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63183689sec.