G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem, G. Ķirsons atver jaunu ēdināšanas konceptu "Ķirsons Māja" – veikalu un bistro, lai piedāvātu jaunus, katru dienu tikai svaigus, augstas kvalitātes gaļas un kulinārijas produktus, un ēdienkarti ar starptautisku pieskaņu. Pirmā "Ķirsons Māja" atvērta Rīgā, Stirnu ielā 32 un būs pieejama apmeklētājiem no 23. jūlija.

AS "Lido" Latvijas ēdināšanas tirgū strādā jau 25 gadus. Šajā laikā ir uzkrāta ievērojama pieredze un izkopts augsts kvalitātes standarts. Gan "Lido" bistro, gan "Lido" gaļas un kulinārijas produkti ir patērētāju iecienīti, taču ēdināšanas tendences attīstās un patērētāji pieprasa arī ko jaunu un savādāku.

"Agrāk cilvēki tik daudz nepievērsa uzmanību – no kurienes produkts nāk, kāds tam sastāvs, cik tajā ir konservanti, šodienas patērētājs ir daudz prasīgāks un skaidri zina, ko vēlas. Un - līdz ar globalizāciju arī mums, latviešiem, iepatikušies cittautu ēdieni – pirms pāris gadiem vien retais zināja, kas ir suši vai rukolas lapas, šodien – vien retais to nezina," stāsta uzņēmējs Gunārs Ķirsons. "Tas man deva iedvesmu radīt ko jaunu, iet līdzi laikam, attīstīties, pierādīt, ka kvalitāti, ko esam izkopuši Lido, varam  attīstīt arī pavisam jaunā konceptā."

"Ķirsons Māja" ir izvietota divos stāvos, vienu no kuriem aizņem gaļas un kulinārijas veikals, bet otru ātrās ēdināšanas restorāns jeb bistro.

Veikals piedāvās katru dienu tikai svaigu produkciju, plašu virkni "Lido" ražotus gaļas produktu jaunumus, kas nekur citur nebūs pieejami – vītinājumus, kūpinājumus, žāvējumus, produkciju pilnīgi bez E vielām. Šeit vienmēr varēs iegādāties garantētas kvalitātes svaigo gaļu, kas iegādāta no Latvijas zemniekiem. Kulinārijas klāstā būs iecienīti cittautu ēdieni  piemēram, Cēzara salāti, grieķu salāti u.tml. un veselīgi dzērieni līdzņemšanai – svaigi spiestas augļu un dārzeņu sulas un to mikšļi. Veikalā būs kopumā vairāk kā 200 preču pozīcijas, taču sortiments, skatoties pēc pieprasījuma, tiks mainīts un attīstīts.

Bistro zonā, tāpat kā Lido, ēdiens tiks gatavots klienta acu priekšā un papildus Lido iecienītākajiem ēdieniem, tiks piedāvāti arī eksotiskāku garšu ēdieni – kariji, wok ēdieni, Brazīlijas steiks, tvaikoti japāņu pelmeņi, garneļu čipsi u.c. Sortimentā, protams, arī Lido alus un konditorejas izstrādājumi. Bistro kopumā būs vairāk kā 150 ēdienu pozīcijas, bet arī bistro, skatoties pēc pieprasījuma, sortiments vēl tiks attīstīts.

"Vienkārši formulējot, "Ķirsons Māja" ir domāta tiem, kas ciena Lido kvalitāti, bet vēlas ko dažādāku un savādāku bez līdz šim piedāvātās latviešu virtuves," komentē G.Ķirsons. "Turklāt pirmo objektu atvērt mikrorajonā nebija nejauša izvēle, parasti jaunas vietas atver centrā un mikrorajoni paliek novārtā, lai gan tur dzīvo un strādā ļoti daudz cilvēku, kuriem pietrūkst kvalitatīva ēdiena. Skatīsimies, kā cilvēkiem patiks un tad izvērtēsim – varbūt šādus projektus attīstīt arī citās Latvijas pilsētās."

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks norāda, ka: "Gunāra Ķirsona vārds Latvijā nevienam nav svešs un ir ļoti apsveicama viņa iniciatīva un darbošanās Rīgas un rīdzinieku labā. Ikviens šāds projekts dod jaunas darba vietas, uzlabo konkrētās Rīgas apkaimes dzīves kvalitāti un vienkārši rada Rīgu skaistāku."

Jauns zīmols "Ķirsons" ir izveidots, lai akcentētu jauno, atšķirīgo produkciju un apzīmētu arī G.Ķirsona personīgi sniegto kvalitātes garantiju piedāvātajiem produktiem un ēdieniem, savukārt vietas nosaukums "Ķirsons Māja" radies kontekstā ar to, ka visgardāk parasti garšo mājās gatavots ēdiens un tāpēc arī viens no "Ķirsons Māja" saukļiem ir "Tik gardi kā mājās".

"Ķirsons Māja" veidošanā un attīstīšanā iesaistījusies liela daļa AS „Lido” komandas un jaunā ēdināšanas koncepta galvenā šefpavāre un direktore Ilze Melne, kas savulaik strādājusi roku rokā arī ar Mārtiņu Rītiņu. Pats Gunārs Ķirsons kopā ar "Lido" komandu projektējis un attīstījis jauno projektu ar G.Ķirsonam raksturīgo pieeju un unikālu stilu interjerā.

"Ķirsons Māja" atrodas Purvciemā, Stirnu ielā 32 un savas durvis apmeklētājiem vērs 23.jūlijā. Veikala darba laiks darba dienās būs no 10.00 līdz 22.00, sestdienās no 09.00 līdz 21.00 un svētdienās no 09.00 līdz 19.00, bet bistro darba dienās no 11.00 līdz 22.00, sestdienās no 11.00 līdz 21.00, svētdienās no 11.00 līdz 19.00.

"Ķirsons Māja" nodarbinās vairāk kā 30 darbiniekus, nodrošinās 120 sēdvietas iekštelpās un labos laika apstākļos arī ārpusē.

Juridiskā kompānija, kuras paspārnē darbojas "Ķirsons Māja" ir Gunāra Ķirsona vadīts uzņēmums SIA "MC Horeca holding"


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82697296sec.