Rīgas restorānos sagaida lielu iedzīvotāju un pilsētas viesu pieplūdumu

Sākot ar vakardienu, 5. augustu visas nedēļas garumā, līdz pat 11.augustam, Rīgā norisinās Vasaras Rīgas Restorānu Nedēļa. Kā noskaidrots veicot Rīgas Restorānu Nedēļā iesaistīto restorānu aptauju, iedzīvotāju un pilsētas viesu interese par restorānu īpašajiem piedāvājumiem ir negaidīti liela, un jau šobrīd rezervēta liela daļa no restorānos pieejamajiem galdiņiem.
Rīgas Restorānu Nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni vērs durvis visiem gardēžiem, kas gatavi ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam. Nedēļas garumā ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim būs iespēja baudīt vasaras dārzeņus un meža veltes, ogas, augļus un labumus no Latvijas laukiem, kurus pagatavos pieredzes un izdomas bagātie restorānu šefpavāri, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.
Restorāna "Ostas skati" šefpavārs Ingmārs Ladigs: "Spriežot pēc iedzīvotāju izrādītās intereses un daudzajām rezervācijām, kuras mūsu restorāns un kolēģi citos šajā akcijā iesaistītajos restorānos saņēmuši jau kopš pagājušās nedēļas, cilvēki novērtē un labprāt izmanto iespēju Rīgas Restorānu nedēļas ietvaros apmeklēt labākos restorānus, tādējādi laužot stereotipus, ka uz turieni var doties reti un tikai par godu ļoti īpašiem notikumiem vai svētkiem. Ņemot to vērā, aicinām galdiņus rezervēt savlaicīgi." Ladigs arī norāda, ka jau pavasarī notikusī restorānu nedēļa guva lielu interesentu atsaucību, un pamazām tā kļūst par gaidītu notikumu un tradīciju: "No šādām akcijām ieguvēji ir visi – gan iedzīvotāji, kuriem tā ir iespēja gūt jaunu pieredzi un no kuriem daudzi, iespējams, restorānā iegriežas pirmoreiz, gan gardēži, kuri paspēj nobaudīt vairāku restorānu piedāvājumu par īpaši labu cenu, gan restorāni, kuri iegūst jaunus klientus, kas atgriežas restorānā arī nākamajās reizēs."

Kā iepriekš norādījusi Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča, ar šīm īpašajām Restorānu Nedēļām, RTAB un restorāni kopīgā darbā vēlas mainīt Latvijā iesakņojošos priekšstatu par restorāniem kā nepieejamām un dārgām vietām. Vasaras sezonas restorānu nedēļā iesaistījušies 13 Rīgas restorāni, bāri un kafejnīcas: Aleks, Avalon, BBārs, Benjamiņš, Bibliotēka N°1, Burkāns, Restorāns Dārzs, Fazenda Bazārs, He’s restorāns, Le Dome, Ostas skati, Trīs Pavāru restorāns Tam labam būs augt un Valtera Restorāns.

No 5.-11. augustam šajos restorānos īpašā piedāvājuma – LVL 10.50 vai 15 EUR – ietvaros būs iespējams baudīt trīs ēdienus. Vairāk par ēdienkartēm www.LiveRiga.com/RRN

Baltijas gaumīgi garšīgā galvaspilsēta Rīga ir projekts, kuru īsteno „Live Rīga” sadarbībā ar Latvijas Pavāru klubu ar mērķi meklēt un atrast īsto un patieso Rīgas garšu. Projekta centrālie notikumi - sezonas restorānu nedēļas. Aprīlī Rīgā notika Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa, oktobrī būs Rudens, bet decembrī – Ziemas RRN.   


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45984888sec.