Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu nozīmīgumu ēdienkartē, no 15.novembra LIDO katru dienu piedāvās atvērto brokastu bufeti, kurā, samaksājot vienu cenu, iespējams baudīt visu brokastu ēdienu piedāvājumu. Brokastu bufete darbosies LIDO Ģertrūde, LIDO Vērmanītis un LIDO Lidosta.

Lai arī lielākā daļa jeb 40% cilvēku LIDO veiktajā aptaujā* norāda, ka vienlīdz kārtīgas maltītes ietur visas dienas garumā, tomēr 27% cilvēku atzīst, ka dienas laikā ēd maz un lielākā ēdienreize ir vakariņas un tikai 22% uzskata, ka brokastis ir svarīgākā ēdienreize. Brokastis vairāk ēd sievietes, bet vakariņošanu kā galveno ēdienreizi vairāk piekopj vīriešu kārtas pārstāvji. Populārākie ēdieni brokastīs ir auzu pārslu biezputra un dažādos veidos pagatavotas olas.

"Atvērtās brokastu bufetes pasaulē ir ļoti populāras un pēdējā gada laikā aktualizējušās arī Latvijā. Pie mums gan vairāk parādās brīvdienu brunch jeb vēlās brokastis, taču ir samērā maz iespēju darba dienās Rīgā pabrokastot pēc zviedru galda principa,” komentē AS LIDO Valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa. "Tā kā brokastis no uztura speciālistu viedokļa tiek uzskatītas par dienas svarīgāko ēdienreizi, kam būtu jāsastāda vismaz 30% no dienas kopējām ēdienreizēm, lai uzņemtu enerģiju visai dienai, nolēmām ieviest iespēju katru dienu paēst spēcinošas un bagātas brokastis LIDO par pieņemamu cenu: 3,48 LVL un papildināt šķīvi, cik vien tīk."

Pēc speciālistu novērojumiem cilvēkiem, kuri regulāri ēd brokastis, ir:

·    lielāka enerģija, mazāks nogurums un labākas koncentrēšanās spējas;

·    mazāks aptaukošanās risks;

·    labāks cukura un holesterīna līmenis, tie retāk piedzīvo pārēšanos pēc izsalkuma brīžiem;

·    vieglāk atturēties vakarā no ēšanas, kas veicina aptaukošanos.

LIDO Brokastu bufete no 15.novembra strādās katru dienu LIDO Ģertrūde, LIDO Vērmanītis un LIDO Lidosta.

Brokastu bufetes piedāvājumā ietilpst siltais brokastu galds - vairākos veidos pagatavotas olas, ceptas desiņas, cepts bekons, auzu pārslu putra ar žāvētiem augļiem, aukstais brokastu galds – biezpiens, rasols un dažādi citi salāti, svaigi dārzeņi, dažādas mērces, maizes galds – dažādu veidu maizes, svaigo sieru maisījumi, siers un gaļa, bulciņas un pīrāgi.  Brokastu cenā ietilpst arī brokastu kafija un ūdens ar citronu.

Cena LIDO Vērmanītis un LIDO Ģertrūde 3,48 LVL, LIDO Lidosta 5,27 LVL.

Brokastu darba laiki:

Darba dienās 08.00-10.00 LIDO Ģertrūde un LIDO Lidosta, 09.00-11.00 LIDO Vērmanītis.

Brīvdienās S., Sv. 08.00-11.00 LIDO Ģertrūde, Sv. 09.00-11.00 LIDO Lidosta un Sv. 10.00-12.00 LIDO Vērmanītis.

*aptauja veikta internetā aptaujājot vairāk nekā 1000 respondentu.

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. AS LIDO struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši astoņi bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta un LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā un tā restorāns), LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 850 darbiniekus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44287086sec.