Rīgas restorānu nedēļas šogad uzrunājušas tūkstošiem apmeklētāju

No 2. līdz 8.decembrim, kad norisnājās šogad nu jau ceturtā Rīgas restorānu nedēļa, un kas šoreiz bija veltīta ziemas sezonai, apmeklētājiem tika pasniegtas 2698 maltītes. Taču visu četru restorānu nedēļu laikā šogad pasniegti vairāk nekā 10 000 īpašo piedāvājumu.

Rīgas restorānu nedēļa ir daļa no Live Rīga veidotā projekta Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta - Rīga, kas tika aizsākts pagājušajā gadā ar mērķi popularizēt ēšanas kultūru gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem. Šogad to laikā restorānus apmeklējuši tūkstošiem cilvēku, un pasniegtas vairāk nekā 10 000 maltītes.

"Restorānu apmeklējums visa gada garumā šī projekta ietvaros ir bijis ļoti augsts. Visvairāk priecē, ka īpašos piedāvājumus izmanto vietējie iedzīvotāji, kuri ikdienā restorānus neapmeklē. Patīkami, ka ir arī tādi cilvēki, kuri restorānus apmeklējuši visas četras nedēļas un ar nepacietību jau gaida nākamo," skaidro Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča.

Starp visvairāk apmeklētajiem restorāniem ziemas sezonai veltītajā nedēļā ierindojās "Kaļķu vārti", "HE’s" un "Benjamiņš".

Kā norāda restorāna „Kaļķu vārti” šefpavārs Raimonds Zommers, Rīgas restorānu nedēļa sniedz milzu gandarījumu, jo ar savu gatavošanas mākslu varam iepriecināt ļoti daudz dažādu cilvēku, īpaši tos, kuri nav pastāvīgie restorānu apmeklētāji. Demokrātiskā cena un nevainojamais izpildījums ir patīkams pārsteigums katram gardēdim!"

Ziemas Rīgas restorānu nedēļā piedalījās 21 restorāns – 3 Naži, 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt", Academy, Aleks, Ambiente, Aqua Luna, Avalon, B-Bārs restorāns, BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns, Benjamiņš, Burkāns, Garage, HE’s, Kaļķu vārti, Key to Riga, La Boheme, Le Dome, Olive Oil Trading Co, Ostas Skati, Tinto un Valtera restorāns.

Rīgas restorānu nedēļu organizē Live Rīga un Pavāru klubs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58619404sec.