Dinamo Rīga hokejisti šodien Čili Picā ceps picas

Turpinot just līdzi Latvijas hokejistu gaitām, lielākais picēriju tīkls Latvijā, Čili Pica, izveidojis īpašu sadarbību ar pašmāju komandas Dinamo Rīga hokejistiem. Šo trešdien, 5. martā pulksten 15.00 Čili Pica restorānā Raiņa bulvārī 15 notiks picērijās vēl nebijis pasākums, kura laikā pieci Dinamo Rīga hokejisti izceps savu unikālo picu, tā radot piecas jaunas receptes, kuras tiks iekļautas Čili Pica ēdienkartē.

Čili Pica restorāni allaž bijusi vieta, kur hokeja spēļu laikā valda īpaša gaisotne - līdzjutēji draugu lokā atbalsta savus favorītus, pārdzīvo komandas veiksmes un neveiksmes. Arī Čili Pica kolektīvs atbalsta pašmāju sportistus, sekojot līdzi spēļu norises laikiem, pārraidot to tiešraides restorānos un piedāvājot klientiem īpašas akcijas. Uzņēmuma pārstāvji ir novērojuši, ka visvairāk cilvēku pulcējas restorānā tieši sporta spēļu laikā, kad teju visi galdiņi ir aizņemti.

Šī gada 5. martā pulksten 15.00 Čili Pica restorānā Raiņa bulvārī 15 restorāna apmeklētāji un viesi ar iemīļotajām hokeja zvaigznēm varēs tikties klātienē. Pieci daudzsološi un sevi jau pierādījuši hokejisti piedalīsies unikālu picu recepšu radīšanā, izvēloties savas iecienītākās picas sastāvdaļas un radot savu kulinārijas meistardarbu. Aiz Čili Pica letes stāsies meistarīgie uzbrucēji Miks Indrašis, Juris Upītis, Aleksandrs Ņiživijs, kā arī prasmīgie aizsargi Rodrigo Laviņš un Oskars Cibuļskis.

Sportisti izvēlēsies sev tīkamākās picu sastāvdaļu kombinācijas un radīs piecas nebijušas picu receptes, kuras tiks iekļautas Čili Pica ēdienkartē un gardēžiem būs pieejamas līdz pat gada beigām. Par pozitīvu atmosfēru restorānā gādās pēcpusdienas vadītājs sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, kurš, neierasti sev, šoreiz komentēs nevis hokejistu rezultātus uz laukuma, bet aiz picērijas letes.

Čili Pica visiem būs iespēja uzzināt, kā atšķiras sportistu gaume un ēšanas paradumi. Vai priekšroka tiks dota oriģinālām sastāvdaļu kombinācijām, piemēram, sulīgiem liellopa gaļas gabaliņiem medus marinādē un sarkanajiem sīpoliem vai tradicionālākām receptēm ar bekonu, sieru un tomātu mērci? Katrai picai tiks piešķirts arī īpašs, hokejistu radīts, nosaukums, savukārt klātesošie varēs novērtēt, vai puiši virtuvē ir tikpat izveicīgi kā uz laukuma.

Informācija par uzņēmumu:

Čili Pica restorānu ķēdē Latvijā un Lietuvā šobrīd veiksmīgi darbojas 67 picērijas. Kopš 2001. gadā Latvijā atvērts pirmais Čili Pica restorāns, pašlaik šeit darbojas 25 Čili Pica restorāni, no kuriem 9 ir franšīzes. 2013. gada septembrī veiktajā Solid Data aptaujā Čili Pica atzīta par iecienītāko picēriju Latvijā. Klientiem tiek piedāvātas ne tikai restorānos Čili Pica uz vietas pasniegtas maltītes, bet arī picu un citu ēdienu piegāde. Kopumā Čili Pica restorānu ķēde, kas pērn strādājusi ar vairāk nekā 17,3 miljonu latu apgrozījumu, nodrošina vairāk nekā 1200 darba vietas.

Informācija par Dinamo Rīga:

Dinamo Rīga ir profesionāls hokeja klubs, kas dibināts 2008. gada 7. aprīlī un spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Klubs savas mājas spēles aizvada Arēnā "Rīga".



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60519695sec.