Rīgas restorānos pavasarī aicina nobaudīt kazaspiena sieru, zaķskābenes un bisītes

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga", ko realizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar Pavāru klubu, ietvaros šopavasar restorānos būs iespējams nobaudīt mūsdienu Latvijas virtuves ēdienus, kuru sastāvā būs iekļauts kazaspiena siers, zaķskābenes vai bisītes.

Kā norāda Pavāru kluba vadītāja un restorāna "Elements" šefpavāre Svetlana Riškova, "šī pavasara sezona ir interesanta un atšķiras ar to, ka daļā restorānu būs iespējams nobaudīt īpašas sēnes – bisītes. Restorāni ar to atšķiras, ka tajos bieži vien izmanto produktus, kas ikdienā nav īpaši iecienīti mājas virtuvēs. Tas ir piedzīvojums arī pašiem apmeklētājiem – nogaršot ko tādu, ko ikdienā paši varbūt neuzdrošinātos gatavot."

Martā, aprīlī un maijā no augstāk restorānu ēdienkartēs atradīsiet tādus ēdienus kā kazlēngaļas zupa ar rudzu rupjmaizi, kaņepēm un zaķskābenēm vai bisīšu kaviārs ar lēni ceptiem ķirštomātiem, fritētu rukolu un garšaugu eļļu, vai kazas siera-baltās šokolādes kūka ar lavandas ziedu mērci un daudzus citus.

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga" mērķis ir stiprināt Rīgas kā Baltijas gastronomijas galvaspilsētas tēlu un vienlaikus veicināt restorānu kultūras attīstību Rīgā.

Lai iegūtu papildu informāciju par projektu, kā arī iepazītos ar tā dalībniekiem un to speciālajiem piedāvājumiem, apmeklējiet:

www.liveriga.com/lv/7021

www.liveriga.com/lv/7028

PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam - labi tūristam".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38699198sec.