Kādēļ restorānā Upe šī nedēļa veltīta ķirbim

Liepājas restorāns Upe, kas atrodas trīszvaigžņu viesnīcas Līva ēkā, turpina viesus lutināt ar tematiskajām nedēļām. Jau tikām ziņojuši, ka iepriekšējās tematiskajās nedēļās goda vietu izpelnījās gan burkāni, gan kāļi, gan bietes. Savukārt šī nedēļa veltīta veselīgajam un saulainajam ķirbim, kas tiks pievienots klāt viesa izvēlētajam pamatēdienam. Kādēļ izvēlēts tieši ķirbis un ar ko tas ir īpašs, lasiet turpinājumā.

Ķirbji  ir ļoti veselīgi, jo tie satur samērā maz kokšķiedru, bet daudz ūdens, tādēļ tie ir saudzīgi pret gremošanas trakta orgāniem. Turklāt pateicoties ķirbī esošajiem kālija sāļiem, no organisma tiks izvadītas dažādas kaitīgas vielas, kuras dzīves laikā esam uzņēmuši. Ķirbja dzelteno krāsu nosaka karotīns, kas ir antioksidants un aizsargā organismu no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Ķirbjus uzturā var izmantot arī nevārītā veidā un dažādu diētu sastāvā, jo organisms tos viegli pārstrādā. Kaltētas ķirbju sēklas būs ne tikai veselīga, bet arī garšīga uzkoda. Ķirbis ir viens no tiem dārzeņiem, kuram katra sastāvdaļa ir pilna ar vitamīniem.

Ķirbja sēklas ieteicams lietot uzturā kā profilaktisku līdzekli onkoloģisku un asinsvadu slimību novēršanai. Ķirbja sulai piemīt daudz dziedinošu īpašību, tā pabaro šūnas, palīdz pret kaulu deformāciju un palīdz uzlabot locītavu veselību.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.restoransupe.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Jaunpils pils
,


Le Chef Buffet Pērle
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08443499sec.