Rīgas svētkos šefpavāri pulcēsies Spīķeros

Sestdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts ''Rīgas svētku restorāns'', kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Pasākuma apmeklētāji varēs ne vien nobaudīt šefpavāru sarūpētos gardumus, bet arī vērot dažādus paraugdemonstrējumus, muzikālus priekšnesumus, piedalīties degustācijās un citos pasākumos.

''Rīgas svētku restorāns'' darbosies sestdien no pulksten 13.00 līdz 17.00 un tā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt un nogaršot ne vien mūsdienu Latvijas garšas ēdienus, bet arī baudīt dažādās šefpavāru variācijas par pasaulē arvien lielāku popularitāti gūstošo Street Food. Garšas meistari būs sarūpējuši tādus ēdienus kā latvisko tapu izlase, pīlādžu svaigsiera kūka, vairāku veidu burgerus, hot dogus, ogu un augļu kokteiļus, kā arī visdažādākos atspirdzinošos dzērienus.

Šefpavāri ne tikai  gatavos pārsteidzošus ēdienu, bet arī uzstāsies ar dažādiem paraugdemonstrējumiem, degustācijām un meistarklasēm, iesaistot arī restorāna apmeklētājus. Piemēram, interesenti varēs vērot desas gatavošanas paraugdemonstrējumus, maizes cepšanas meistarklasi, ūdens kliņģeru gatavošanu, piedalīties kafijas zīmējumu veidošanā. Tāpat lielākie varēs piedalīties vīna degustācijā, savukārt mazākie- crème brule dekorēšanā un citās aktivitātēs.

Līdzās katram garšas meistaram darbosies arī kāds vietējais ražotājs, no kuru piedāvātās produkcijas pavāri ikdienā gatavo neaizmirstamus ēdienus.

Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) organizētais ''Rīgas svētku restorāns'' norisināsies sestdien, 16. augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā un tajā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Apmeklētājus ar savu meistarību pārsteigs Latvijas labākie šefpavāri: Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais, Ingmārs Ladigs, Māris Astičs, Valters Zirdziņš, Rihards Frīdenbergs-Kalniņš, Endijs Bērziņš un citi.

Rīgas svētku restorāna dalībnieki: Vincents, 3 Pavāru restorāns ''Tam labam būs augt'', Burkāns, Dārzs, Valters restorāns, Vairāk saules, Le Dome, Innocent café, Avalon, Muusu, KID, Ostas Skati, EcoCatering, Tinto, B-Bārs un citi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.96249294sec.