«BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns» piešķirts «Wine Spectator Award of Excellence» apbalvojums

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns otro gadu pēc kārtas piešķirts prestižā izdevuma Wine Spectator Award of Excellence apbalvojums.

2014. gada jūlijā viens no pasaulē prestižākajiem vīna kultūras izdevumiem Wine Spectator ir piešķīris Award of Excellence 2014 BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns piedāvātajai vīna kartei. BIBLIOTĒKA No 1 Restorāns jau otro gadu pēc kārtas iegūst šo apbalvojumu un joprojām ir vienīgais restorāns Baltijas valstīs, kam piešķirts šāds nozīmīgs apbalvojums.

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns šefsomeljē Jānis Gailis kopā ar restorāna someljē Ivo Orlovu un Jāni Miezi ir atlasījis lieliskus Itālijas vīnus no 26 vīna darītavām, pārstāvot gandrīz visus Itālijas reģionus. Šobrīd vīna karti papildinājuši izcili eksemplāri no Francijas klaskākajiem reģioniem. Kā arī izmeklēti vīni no jaunās pasaules- Dienvidāfrikas, Austrālijas, Amerikas, Čīles un Argentīnas.

"Viegli ir izcīnīt, grūti ir noturēt! Arī šī gada laikā esam attīstījušies un veikuši vērā ņemamas izmaiņas. Esam nostabilizējuši un nostiprinājuši Itālijas vīnu piedāvājuma politiku, iekļaujot vīna kartē vēl 40 vīnus no 5 jaunām vīna darītavām. Līdz ar to tagad savus viesus esam nolēmuši palutināt arī ar Jaunās pasaules vīniem. Esam aptvēruši fundamentālākos Francijas reģionus- Bordo,  Burgundiju, Elzasu. Ņemot vērā viesu atsauksmes un piepildīto restorānu, saprotam, ka ejam pareizo ceļu," saka vīnzinis Jānis Gailis.

Saskaņā ar Wine Spectator, apbalvojums tiek piešķirts restorāniem, kuru vīna karte piedāvā interesantu un daudzveidīgu vīna izvēli, kas ir labi prezentēti, tematiski atbilst restorāna stilam un spēj aptvert plašu vīna cienītāju loku. Vērtēta arī tiek vīna uzglabāšana un ilglaicīga vīna pieejamība, kam restorāns BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns pievērš ļoti lielu uzmanību, jo vīna pagraba krājumos atrodas vairāki augstas klases vīni, kas paredzēti lietošanai arī pēc vairākiem gadiem. BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns ir vienīgais restorāns Baltijas valstīs un viens no nedaudzajiem restorāniem Austrumeiropā, kas ir ieguvis tik augsta mēroga apbalvojumu restorānā piedāvātajai vīna kartei.

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns vadītāja Zane Laganovska-Vesere par atkārtoti iegūto apbalvojumu, saka: "Galvenais ir neapstāties, turpināt attīstīties un šķērsot jaunas robežas. 2013. gada veikums ir devis ļoti lielu stimulu izaugsmei, un, kā jau redzams, šī gada ieguldītais darbs ir atkal vainagojies panākumiem, kas ievirza gan mūsu vīnu karti, gan pašu restorānu, gan personāla darbu nākamajā līmenī uz plašāku atpazīstamību arī ārpus Latvijas robežām. Esam lepni par atkārtotu atzinību un varam pateikties saviem darbiniekiem, ka spējam noturēt tik augstu līmeni."

BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns ir stāsts par pilsētas skaistāko parku, nebeidzamām iespējām garšu pasaulē un aizraujošu ceļojumu Itālijas vīna laukos. No vienas puses, te valda zināma klasika, bet no otras- nebeidzama fantāzija, garšas un jaunu izjūtu meklējumi, kas  ļauj klientiem pārvērst katras pusdienas vai vakariņas neaizmirstamā ceļojumā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73377299sec.