Saulkrastos darbu uzsākusi jauna kafejnīca ZAP lounge

Aicinām apmeklēt ZAP lounge - vienu no jaunākajām kafejnīcām Saulkrastos - kas atvērta bijušajā degvielas uzpildes stacijā Ainažu un Akmeņu ielu krustojumā, vecās Tallinas šosejas malā.

ZAP lounge, jeb latviski tulkojot - laiskotava -  ir vieta, kur patīkami pavadīt laiku, baudot kvalitatīvus ēdienus un dzērienus Jums tīkamā kompānijā! Piedāvājam garšīgāko -  ILLY - kafiju, svaigi ceptus kruasānus, ēdienkarti, kas atšķirsies no apkārtnes piedāvājuma.

Aicinām nobaudīt pavāres īpaši gatavoto baraviku krēmzupu, kas jau izpelnījusies klientu uzslavas, vai arī kādu no siltajiem pamatēdieniem - grilētu foreli, marinētu cūkgaļu, vistas fileju, pildītu ar Feta sieru. Katru dienu pavāre piedāvās kādu jaunu ēdienu, kā arī iespējams palūgt pagatavot tieši Jums vēlamo ēdienu no mums pieejamajiem produktiem.


Ēdienkartē iekļausim arī vietējo zvejnieku svaigi kūpinātas zivis, kā arī dienas piedāvājumā pavāre pagatavos  ēdienus no Zvejniekciemā pieejamajām sezonas zivīm.

ZAP lounge ir laiskotava un sporta bārs, kur iespējams sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem uz diviem TV ekrāniem. Šeit varēsiet just līdzi savām iemīļotajām komandām, lielākiem pasaules sporta notikumiem  un sekot līdzi Latvijas sportistu gaitām. Informēsim Jūs par īpašiem piedāvājumiem sporta pārraižu laikā!

Kafejnīcas darba laiks 11:00 – 23:00

Bezmaksas wi-fi

Uz tikšanos ZAP lounge!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48005819sec.