Kuri Latvijas restorāni šogad iekļūs Top 30 sarakstā?

Šī gada novembra beigās tiks paziņoti "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014", kurus noteiks restorānu nozares profesionāļi un pirmo reizi – speciāli izveidota starptautiska žūrija.

Latvijas labāko restorānu saraksts pirmo reizi tika veidots pagājušajā gadā, kad sarakstā tika iekļauti piecdesmit restorāni no visas Latvijas.

"Mūsu galvenais uzdevums šogad ir noskaidrot labākos no labākajiem, tādēļ sarakstā tiks iekļauti tikai 30 labākie restorāni Latvijā. Restorāni ir ļoti dažādi un katram ir sava specifika, tādēļ būtiski uzsvērt, ka tie netiek savstarpēji salīdzināti, bet gan tiek individuāli izvērtēti pēc speciāli izstrādātas punktu sistēmas. Labāko trīsdesmitniekā būs iespēja iekļūt ikvienam", stāsta projekta vadītājs Normunds Norenbergs.

Projekta autori pauž gandarījumu, ka otro gadu pēc kārtas varam noteikt labākos restorānus Latvijā un tas iespējams pateicoties ģenerālsponsora gardēžu saldējuma "Ekselence", kā arī "Live Riga" atbalstam.

"Priecājamies jau otro gadu kopīgi ar restorānu pazinējiem un gardēžiem noteikt labākos Latvijas restorānus, izceļot veiksmīgākos garšu meistarus, viņu tiekšanos pēc izcilības un perfekcijas pat vissmalkākajās detaļās. "Ekselence 30 labāko restorānu Latvijā" saraksts būs labs orientieris vietējiem un ārvalstu restorānu apmeklētājiem," papildina Normunds Staņēvičs, AS Rīgas piena kombināts valdes priekšsēdētājs.

Atšķirībā no pagājušā gada, šogad tiks piesaistīta arī starptautiska žūrija, kas ar aviokompānijas "airBaltic" atbalstu ieradīsies Rīgā, lai iesaistītos restorānu vērtēšanā un palīdzēs noteikt "Ekselence 30 labākos restorānus Latvijā 2014". Žūrijas sastāvs tiek turēts noslēpumā un tiks atklāts tikai projekta noslēgumā.

Labāko restorānu saraksts tiek veidots, lai pievērstu sabiedrības uzmanību Latvijas restorānu kultūrai, izceltu restorānu kvalitāti un veicinātu to apmeklēšanu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91799712sec.