Restorāni sacentīsies par labākā deserta titulu Latvijā

Šī gada "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' konkursa žūrija atlases otrajā kārtā atsevišķā kategorijā izvērtēs un noteiks labāko desertu Latvijā. Pirmo reizi Latvijā labākie restorāni varēs sacensties par labākā deserta titulu.

''Ikvienam desertam ļoti svarīga ir ne vien garša un aromāts, bet arī precīzs un kvalitatīvs tehniskais izpildījums. Baudot desertu, žūrija vērtēs gan tā garšas kompozīciju un aromātu, gan vizuālo noformējumu un pasniegšanas profesionalitāti. Bieži vien konditori nepelnīti paliek šefpavāru ēnā, tāpēc esam gandarīti par iespēju novērtēt konditoru darbu un piešķirt speciālbalvu par labāko desertu,'' skaidro Normunds Norenbergs, ''Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' organizators.

Katra žūrijas pārstāvja rīcībā ir 30 punkti, ko tas var piešķirt par deserta garšu, aromātu, tekstūru, tehnisko izpildījumu, vizuālo noformējumu un pasniegšanas kvalitāti. Labākā deserta autoru un restorānu paziņos un apbalvos svinīgajā konkursa ''Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' noslēgumā šī gada novembra beigās.''Restorāna apmeklēšanas pieredzi veido dažādu iespaidu kopums – atmosfēra, apkalpošana, ēdiena kvalitāte un citi. Nereti vienu no spilgtākajiem un atmiņā paliekošākajiem iespaidiem rada tieši deserts. Pēc tā var spriest par konditora izdomu un virtuozitāti, precizitāti izpildījumā un izcilību garšu kombinācijā. Tādēļ mēs, kā saldējuma deserta Ekselence meistari, ar nepacietību gaidam žūrijas vērtējumu par labāko desertu Latvijā,'' papildina Normunds Staņēvičs, konkursa ģenerālsponsors, AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3620019sec.