Rīgā atvērts pirmais Baltijā klasiskais amerikāņu daineris

19. februārī, Rīgā, Kr. Barona ielā 10, tika atvērts pirmais Latvijā amerikāņu daineris CityDiner – klasisko ģimenes restorānu tīkls no Kalifornijas.

Daineris (angl. - diner) ir tradicionālā amerikāņu kafejnīca 50. gadu stilā, kura ir paredzēta atpūtai ģimenes lokā. Šeit viss ir kā Holivūdas filmās: sarkanie divāni, tērauda bāra lete, mūzikas aparāts, pankūkas ar kļavas sīrupu, autentisko piena kokteiļu dubultporcijas, pēc oriģinālajām receptēm pagatavotie burgeri, milzīgie steiki, kafija neierobežotā daudzumā un brokastis diennakts garumā. Restorāna koncepcija ir balstīta uz uzmanīgu apkalpošanu, draudzīgu atmosfēru un garšīgā un kvalitatīvā ēdiena lielajām porcijām par demokrātiskām cenām. Brīvdienās restorānā norisināsies ''Ģimenes dienas'', kad vecākiem būs iespēja uzticēt savus bērnus pieredzējošam animatoram un nesteidzoties izbaudīt vēlās brokastis.

Restorāna oficiālo atklāšanas pasākumu apmeklēja ASV vēstniecības Latvijā Politikas un ekonomikas nodaļas vadītāja Debora Millere, Igaunijas, Izraēlas, Lielbritānijas, Norvēģijas un Kazahstānas vēstniecību pārstāvji, starptautisko kompāniju vadītāji, Amerikāņu auto kluba biedri un Latvijas sabiedrībā pazīstamas personas. Pasākuma laikā tika prezentēta restorāna pilnā ēdienkarte; slavenā modele rīdzeniece Alise Znaroka dalījās sava iemīļotā Ņujorkas milkšeika receptē, kā arī tika sasniegts pašā ''garākā'' kokteiļa rekords ''The longest Long Island'' sadarbībā ar Stoli. Sajūst Amerikas 50. gadu atmosfēru viesiem palīdzēja tā laika varoņi un populārā mūzika.

Par godu atklāšanai CityDiner aicina visus Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus uz Atklāto durvju dienām sestdien, 21. februārī, un svētdien, 22. februārī. Dienas programmā – bērnu ēdienkartes prezentācija un animācijas bērniem, tradicionālo beļģu vāfeļu īpašais piedāvājums, pārsteigumi un dāvanu izloze.

Kā arī par godu atklāšanai CityDiner izsludina spēli «Gada burgeru krājums», kuras uzvārētājs saņems burgeru dāvānā katru dienu līdz 2015. gada beigām. Lai ņemtu dalību spēlē, ir nepieciešams nofotografēt jebkuru ēdienu no CityDiner ēdienkartes, atzīmēties (check-in) Facebook un/vai Instagram un pievienot bildei klāt divus heštegus - #CityDinerRiga un #superburger365. Uzvārētājs tiks noteikts 10. martā nejaušās izvēles kārtībā. Detalizētus spēles noteikumus lasiet CityDiner lapā sociālajā tīklā Facebook www.facebook.com/DinerRiga.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99624491sec.