Pirmie soļi sliktā restorānā jeb kā atpazīt sliktu restorānu?

Iespējams, ka daudzi no mums ir saskārušies ar sliktu pieredzi restorānā. Vienalga - tu izvēlies restorānu, lai paņemtu pauzi no mājās gatavošanas, vai arī svinībām kādai īpašai dienai. Lai tevis izvēlētais restorāns tev nesabojātu svētkus, ieklausies padomos, kuri pasaka priekšā, ka esi izvēlējusies sliktu restorānu. 

Personāls ar jums nesasveicinās – tas ir labi, ka restorāna darbinieki ir aizņemti, jo tas liecina par apmeklētāju izvēli ieturēt maltīti tieši šajā restorānā. Taču Ņujorkas ēdināšanas un notikumu plānotāja Katrīna Duglasa (Catherine Douglass) stāsta, ka visskaistākā ir sirsnība. ''Oficiantiem nav jākrīt pie klientu kājām vai jāiemājo viņu sirdīs, ir vienkārši jābūt draudzīgiem. Sirsnība un laipnība ievieš restorānā īpašu auru. Sirsnība ir vairāk nekā apkalpošana, tā ir viesmīlība," sacīja Katrīna Duglasa.

Netīrs galds un galda piederumi – arodveselības un uztura speciāliste Anneka Strīta (Anneka Street) atzīst, ka ir pieredzējusi daudz netīrus galdus un to piederumus dažādos restorānos, ko apmeklējusi. Netīrība ēdināšanas zonā var liecināt, ka tāda pati nekārtība valda arī virtuvē. 

Ignorēšana no personāla puses – bieži gadās situācija, kad apsēdies pie galdiņa un tev ir jāliek par sevi manīt restorāna darbiniekiem. Ja tiec ignorēts, labāk dodies prom vai arī nekaunējoties lūdz nepieciešamo apkalpošanu.

Restorāns ir tukšs – sākumā šķiet, ka tā nav laba zīme. Vai nu restorāns ir garlaicīgs, un tā ēdienkarte mainās reti, vai arī šī ēdināšanas iestāde ir slēptais dārgakmens. Vislabāk pamēģināt, lai pārliecinātos par patiesumu – iespējams, ka atklāsi to, ko citi nav pat mēģinājuši atklāt. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11347389sec.