Viesnīcas Avalon Hotel restorānā darbu sācis šefpavārs Egils Grīnfelds

Pavasaris nāk ar pārmaiņām arī viesnīcā ''Avalon Hotel'' (www.hotelavalon.eu) – tagad restorāna jaunais šefpavārs ir talantīgais un radošais Egils Grīnfelds!

Egils nāk no mazpilsētiņas, Lubānas, Aiviekstes upes krastā. Savu pavārmākslas prasmi apguva pie Mārtiņa Rītiņa un Laura Aleksejeva viesnīcu ''Rolands'' un ''Rīdzene'' restorānos, vēlāk viesnīcas ''Bergs'' restorānā un kā šefpavārs vadījis starptautiskā izstāžu cetra ''Ķīpsala'' banketu un ēdināšanas uzņēmumu.

Viņa aizraušanās un radošums brīvajā laikā izpaužas profesionālā foto mākslā. Cauri dzīvei iet ar moto – ''Mīli to, ko Tu dari, savādāk nekas nesanāks''. Pavārmāksla Egilam ir radošu izpausmju, kustības un nepārtrauktas dinamikas ieskauts dzīves veids. Tagad šīs krāsainās pārmaiņas Egils ir apņēmies ieviest arī ''Avalon'' dzīvē. Par to, kas gaidāms no jaunās ēdienkartes koncepcijas un piedāvājumiem, pats šefpavārs saka: ''Mērķis ir kvalitatīvi un acīm baudāmi ēdieni, kas ir ne tikai garšīgi, bet arī vizuāli izskatās apetelīgi''.

Restorāns ''Avalon'' savus viesus lutina ar mūsdienīgu ēdienu izvēli gan Eiropas virtuves stilā, gan ar latviešu nacionālajiem ēdieniem stilizētā izpildījumā. Tie, galvenokārt, top no vietējiem, svaigiem un rūpīgi atlasītiem produktiem. Turklāt restorāns ''Avalon'' ir kustības ''Brīvs no ĢMO'' (brīvs no ģenētiski modificētas pārtikas) dalībnieks, kas ēdieniem garantē dabīgu garšu, un eko-sistēmas ''Zaļā atslēga'' biedrs un zaļo ideju popularizētājs Rīgā.

Jaunais šefpavārs, Egils Grīnfelds, meistarīgi un radoši izmanto jaunākās tendences gastronomijas pasaulē, piešķirot restorāna ''Avalon'' fusion stila virtuvei aizvien jaunas, vēl nebijušas garšas kombinācijas, kas patīkami pārsteigs arī pašus izsmalcinātākos gardēžus.

Nepalaidiet garām!

Jau 8. martā restorānā ''Avalon'' Jums ir iespēja iepazīties ar Egila Grīnfelda meistarklasi, nobaudot vēl nepieredzētus gardumus no īpašās ēdienkartes, kas tapusi Starptautiskajai sieviešu dienai.

Vecrīgas restorāns ''Avalon'' apkalpo arī izbraukuma banketus, kafijas pauzes, svinības, kā arī šeit var pasūtīt dažādus konditorejas izstrādājumus un tortes.

Īpašs piedāvājums! Restorāna AVALON jaunais šefpavārs Egils Grīnfelds aicina 8.marta svētkus sagaidīt romantiskā gaisotnē, baudot īpašu maltīti 2 ēdienu sniegumu ar Prisecco tikai par EUR 16.50 vienai personai gan 7., gan 8. martā. Dāmām pātīkams pārsteigums. Vakaros ģitarspēle. Ēdienkarte apskatāma www.hotelavalon.eu

Galdiņa rezervācija pa tālr. 67876544 vai 67169999; e-pastu: [email protected].

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47720408sec.