GetTable.lv: galdiņu rezervēšanas kultūras ziņā Latvijas iedzīvotāji atpaliek no eiropiešiem

Latvijā ir uzsākusi darbību vismodernākā un ātrākā restorānu galdiņu rezervēšanas sistēma GetTable.lv. Jaunais uzsācējuzņēmums nodrošinās lietotājiem iespēju tiešsaistē bez maksas rezervēt galdiņus labākajos restorānos visā Latvijā, saņemot rezervēšanas apstiprinājumu dažās minūtēs.

Latvijas iedzīvotāju sabiedriskās domas aptauja* atklāja, ka piektā daļa (20,4%) restorānu, kafejnīcu vai bāru apmeklētāju ir saskārušies ar situāciju, kad iestādē, kuru viņi vēlas apmeklēt, nav brīvu galdiņu. Turklāt daudziem apmeklētājiem (11%) ir bijis jāgaida rindā, lai saņemtu vietu pie galdiņa. Daži pat ir nonākuši situācijā, kad iepriekš rezervētais galdiņš kļūdas dēļ ir atdots citiem apmeklētājiem. Ir bijuši arī gadījumi, kad respondenti netika ielaisti restorānā bez iepriekšējas rezervēšanas.

''Vidēji Latvijas iedzīvotāji apmeklē restorānus, kafejnīcas un bārus vairākas reizes mēnesī*, taču atšķirībā no rietumeiropiešiem viņi nerezervē galdiņu iepriekš. Šādu paradumu var izskaidrot ar iedzīvotāju pārliecību, ka viņu iecienītajās vietās vienmēr ir brīvas vietas. Tomēr aptauja parādīja, ka, neraugoties uz šādu pārliecību, iedzīvotāji arvien biežāk saskaras ar iepriekš aprakstītajām situācijām,'' paskaidro pakalpojuma GetTable.lv līdzīpašnieks Aleksandrs Ahmetovs, piebilstot, ka līdzīgi tiešsaistes rezervēšanas pakalpojumi ir ļoti izplatīti Rietumeiropas valstīs, kur tie ir ļoti pieprasīti un populāri gan šo valstu vietējo iedzīvotāju, gan tūristu un viesu vidū.

Lielākā daļa aptaujāto Latvijas iedzīvotāju (52%)* rezervē galdiņu pa restorāna tālruni, tomēr daudzi respondenti ir norādījuši, ka viņiem būtu daudz ērtāk izmantot vienotu rezervēšanas sistēmu. GetTable.lv un līdzīgi tiešsaistes pakalpojumi ievērojami vienkāršo galdiņa pasūtīšanas procesu, novēršot iespēju, ka tas tiks atdots citiem viesiem vai būs jāgaida rindā, lai apmeklētu izvēlēto vietu.

''Dažu pēdējo gadu laikā restorānu un viesnīcu apmeklētāju paradumi ir būtiski mainījušies. Iedzīvotāji atrodas nemitīgā kustībā, dažkārt darot vairākus darbus vienlaikus. Mūsdienu tehnoloģijas nāk mums talkā, radot pieejamus un ērtus pakalpojumus ikdienas lietošanai. Svarīgi, ka tie taupa laiku un vienkāršo rezervēšanas procesu,'' saka Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas izpilddirektore Santa Graikste.

Par pakalpojumu GetTable.lv

Pakalpojums GetTable.lv ir izveidots 2015. gada sākumā un ietver gan meklēšanas, gan rezervēšanas sistēmu, lai būtu iespējams izvēlēties piemērotas vietas lietišķām pārrunām restorānā, vakariem ar draugiem vai banketiem. Pakalpojums uzsāk darbību šā gada martā Baltijas valstīs (Latvijā, Lietuvā, Igaunijā) un Polijā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53752899sec.