LIDO atver jaunu bistro Tallinā

12. martā LIDO atver jaunu bistro Tallinā, tirdzniecības centrā ''Ülemiste Center''. Jaunajā bistro investēti 1,3 miljoni eiro un tas ir jau otrais LIDO Tallinā. LIDO atvērtā tipa virtuvē klienti varēs izvēlēties daudzveidīgu un sabalansētu maltīti, kas gatavota no kvalitatīvām izejvielām un vietējās izcelsmes produktiem. Piedāvājumā būs vairāk nekā 200 dažādu ēdienu, tajā skaitā konditorejas izstrādājumi.

''Mūsu pārliecība arī šajā LIDO paliek nemainīga – ātri pieejams, kvalitatīvs un gards ēdiens par pieņemamu cenu, kura gatavošanā tiek izmantotas tikai augstvērtīgākās izejvielas bez mākslīgām piedevām, turklāt ēdiens tiek gatavots katru dienu svaigs. Kaimiņi jau ir iecienījuši mūsu tradicionālo virtuvi, tādēļ vēl viena LIDO bistro atvēršana Tallinā bija likumsakarīgs biznesa solis. Tuvākajos gados plānojam atvērt LIDO arī citviet Eiropā un iepazīstināt cilvēkus ar mūsdienīgu mājas atvērtā tipa virtuvi'', norāda AS LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Tirdzniecības centrs ''Ülemiste Center'' ir viens no lielākajām Igaunijas tirdzniecības centriem. 1400 kvadrātmetru plašajās un gaišajās LIDO telpās klientiem ir pieejamas 300 sēdvietas. Papildu mūsu tradicionālajiem ēdieniem, klientiem tiks piedāvāts arī vietējais igauņu alus un kvass. Ēdienus klienti var baudīt uz vietas vai paņemt līdzi. LIDO Ülemiste tiks nodarbināti 98 darbinieki.

''Tirdzniecības centri pamazām pārtop par atpūtas centriem. Cilvēki ļoti labprāt iepirkšanos un izklaidi apvieno ar maltītes ieturēšanu. Tā kā mūsu tirdzniecības centru īpaši iecienījušas ģimenes, tad ir ļoti svarīgi, ka ikviens ģimenes loceklis var ieturēt tādu maltīti, kā pats to vēlas un LIDO plašais sortiments šādu iespēju dod,'' skaidro Tallinas tirdzniecības centra ''Ülemiste Center'' izpilddirektors Guido Pārnits (Guido Pärnits).

Par AS LIDO

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. AS LIDO struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši deviņi bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta, LIDO Domina un LIDO Atpūtas centrs Krasta ielā un tā restorāns), divi LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā.

Par tirdzniecības centru ''Ülemiste Center''

2004. gadā atklātais tirdzniecības centrā ''Ülemiste Center'' pašlaik ir 150 dažādi veikali un servisa centri. Tirdzniecības centra īpašnieks un apsaimniekotājs ir Norvēģijā reģistrētais ''Linstow'', kas pieder investīciju uzņēmumam ''Awilhelmsen AS'' un kas pārvalda un attīsta komerciālu nekustamo īpašumu Baltijas valstīs (tai skaitā sešus iepirkšanās centrus Latvijā), Norvēģijā, Portugālē, Zviedrijā un Krievijā. Igaunijā ''Linstow'' pieder arī ''Radisson Blu Olümpia Hotel'' un ''Park Inn Central Tallinn''. Plašāk: http://www.ulemiste.ee.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82972598sec.