Rīgā ir atvērts lielākais «Optibet» sporta bārs Latvijā

Piektdien, 20. martā, pirmos apmeklētājus sāka uzņemt Latvijā lielākais Optibet sporta bārs. Trīs stāvi, populāru sporta notikumu tiešraides vairāk nekā 25 LED TV ekrānos, ēdienkartes piedāvājums katrai gaumei – jaunā bāra pieteikums ir iespaidīgs.

Jaunais sporta bārs, kas ir jau astotais Optibet sporta bārs, atrodas Rīgā, Kr.Barona ielā 108. Trīs stāvos iekārtojot bāra telpas, uzstādot vairāk nekā 25 LED TV ekrānus un izveidojot restorāna cienīgu ēdienkarti, galvaspilsētā ir radīta jauna vieta sportiskas atmosfēras baudīšanai.

Bāra ēdienkarti ir sastādījis šefpavārs Edgars Puiķis, kurš tajā iekļāvis plašu ēdienu piedāvājumu – uzkodas, salātus, zupas, pastas, pamatēdienus un desertus. Jaunajā atpūtas vietā apmeklētāji gaidīti arī brokastīs, kad var ieturēties ar omleti un piecu graudu putru. Tāpat bārs lutinās kafijas un tējas cienītājus, kuri iemīļoto karsto dzērienu varēs paņemt līdzi – take away krūzītē.

Edgars Puiķis, Optibet sporta bāra šefpavārs, ir gandarīts par jaunās vietas atklāšanu: ''Līdz šim Optibet sporta bārs Jūrmalā bija vienīgais no uzņēmuma bāriem, kur papildus sporta notikumu vērošanai un dzērienu malkošanai var pasūtīt arī ēdienus. Esmu priecīgs, ka Jūrmalas bārā uzkrāto pieredzi un klientu vēlmes tagad varam īstenot arī Rīgā. Zīmīgi, ka agrāk šī vieta bija zināma kā sporta bārs – restorāns ''Barons'', kas regulāri pulcēja ar sportu saistītus cilvēkus. Arī tagad tiks turpināta šī tradīcija, piedāvājot viesmīlīgu apkalpošanu, sportisku gaisotni un kvalitatīvus ēdienus.''

Aprīlī notiks sporta bāra oficiālā atklāšana, kad vērienīgā svinēšanā tiks aicināts piedalīties ikviens apmeklētājs. Kamēr notiek gatavošanās atklāšanas ballītei, bāra komanda vēl pilnveidos vietas interjeru. Proti, bāra galdiņi iegūs īpašu pievienoto vērtību – tie tiks rotāti ar ''Optibet sporta bārs'' atbalstīto komandu un sportistu vārdiem.

Sporta bārs no pulksten 10.00 līdz 23.00 strādās no svētdienas līdz ceturtdienai, savukārt piektdienās un sestdienās – no pulksten 10.00 līdz 01.00.

Vairāk informācijas: Optibetsportabars.lv un Facebook.com/optibetbarona.

Vairāk par Optibet sporta bāriem:

Optibet sporta bāri atrodas Rīgā (Kr.Barona ielā 108, Dzelzavas ielā 17, Lubānas ielā 113a un Arēnā Rīga), Jūrmalā (Jomas ielā 61), Tukumā (Pasta ielā 6), Jelgavā (Pasta ielā 51/2) un Ventspilī (Kuldīgas ielā 17). Bāri ir izveidoti ar mērķi radīt pozitīvu atpūtas pieredzi, stiprinot sportisko līdzjušanas garu un attīstot atraktīvu sporta bāru kultūru. Uz lielajiem TV ekrāniem HD kvalitātē katru dienu Optibet sporta bāros var vērot aizraujošākos mačus un aktuālos sporta notikumus. Sporta bāri Jūrmalā un Rīgā (Kr.Barona ielā 108) apmeklētājiem piedāvā lielisku virtuvi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57018399sec.