Rīgā durvis vēris jauns itāļu restorāns La Piazza

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6 atklāts jauns itāļu restorāns "La Piazza". Tulkojumā no itāļu valodas tā nosaukums ir "Laukums", raisot asociācijas ar Itālijas pilsētu rosīgo atmosfēru. Apmeklētājiem te ir iespēja baudīt nesteidzīgas pusdienas ģimenes lokā, īpašo biznesa pusdienu piedāvājumu par demokrātiskām cenām, kā arī draudzīgas vakara tikšanās ar vīnu un uzkodām.

Līdzās tradicionālajai itāļu virtuvei restorāna viesi var nogaršot arī gastronomijas jaunumus. Ēdienkartē atrodamas crescione piadina – plānas tortiljas ar itāļiem raksturīgajām piedevām rukolu, sieru, šķiņķi, tomātiem; cicchetti – Venēcijas uzkodas pie vīna, starp kurām atrodamas jūras veltes, zivs ar dažādām piedevām, rieksti, rozīnes, siers, dārzeņi, olīvas un citi gardumi; mājas saldējums no Toskānas sirds, slavenās "DAI DAI" fabrikas; japāņu deserts mochi – kūkas, kas top no īpašas šķirnes rīsiem, ko Japānā izmanto tradicionālo desertu un saldējuma gatavošanā. Visus šos ēdienu pirmo reizi Rīgā varēs nogaršot nekur citur kā restorānā "La Piazza".

Restorāna ēdienkarte aptver dažādus Itālijas reģionus, bet ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes autentiski produkti. Viss sākot no maizes, pastas un ravioli līdz desertiem un saldējumam top "a casa" jeb "kā mājās, pašu rokām".

"La Piazza" saimnieki ir pazīstamā restorāna "Portofino" komanda, kas jau vairāk kā divus gadus rīdziniekus priecē ar itāļu virtuves šedevriem. "Vienmēr zinājām, ka "Portofino" pievienosies vēl kāds restorāns, nu tas mirklis ir klāt. - stāsta restorāna direktore Jūlija Gareva, - No gastronomiskajiem ceļojumiem Itālijā esam atgriezušies ar virkni ideju un izstrādājuši jaunu konceptu."

Mājīgā, 110 kvadrātmetru plašā restorānā "La Piazza" iekšienē viesu labsajūtai ir 62 sēdvietas, ko papildina 44 sēdvietas vasaras terasē. Elegantais un pārdomātais interjers būs kā radīts miera pilnai atpūtai un krāšņiem svētkiem. Mēbeles un priekšmeti tapuši pēc mākslinieka Vadima Bankina skicēm. Taču vissvarīgākais jaunā restorāna elements ir izslavētā itāļu viesmīlība.

Restorāna "La Piazza" svinīgo atklāšanu apmeklēja ap 200 viesu. Viņu vidū bija biznesa lēdijas Nellija Ušakova un Marika Ģederte, pazīstamā stiliste Žanna Dubska, kompānijas "Baltic Travel Group" vadītājs Vladislavs Korjagins, fotogrāfa Sergeja Kondrašina ģimene, latviešu dizainere Anna Led un daudzi citi. Vakara vadītāja lomu uzņēmās aktieris Andris Bulis. Starp daudzajiem ēdieniem, kuri tika pasniegti atklāšanas vakarā, īpašu atzinību guva mājas melnā pasta ar garnelēm, sēpiju un baravikām, «Crescione Quattro Formaggi» (4 sieru Krešone) un vidusjūras uzkodu izlase (astoņkāji, tintes zivis, tīģergarneles, ceptas sardīnes, laša tartars, sarkanie ikri, citronu krēms).

Restorāna atklāšanas vakara tēma bija "La famiglia italiana" jeb "Itāļu ģimene". Īpašo atmosfēru iedzīvināt palīdzēja bērni latviešu modes zīmola Lazy Francis radītajos svētku tērpos, kurus varēja sastapt starp pasākuma viesiem. Vakaru muzikāli bagātināja klasisko itāļu komponistu skaņdarbi Latvijas Nacionālās operas orķestra vijolnieces Sarmas Skarbinikas sniegumā, kā arī vairāk kā četru stundu garais Natālijas Bash DJ sets, kurā tika atskaņotas slavenas itāļu dziesmas un operu ārijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51362801sec.