Pirmo reizi notiks «Latvijas augļu un ogu vīna skate 2015»

2015. gada 3. novembrī plkst 18:30 restorānā Bibliotēka Nr.1 restorāns Tērbatas ielā 2 pirmo reizi Latvijā notiks vadošo Latvijas vīndaru ražojumu degustācija "Latvijas augļu un ogu vīna skate 2015".

Pasākumā būs iespēja tikties ar vīndariem un nodegustēt vairāk nekā 80 augļu un ogu vīnu un sidru šķirnes. Skates laikā gaidāmas arī vairākas aktivitātes, tostarp ikviens būs aicināts nobalsot par labāko vīnu!

"Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2015" piedāvātie augļu un ogu vīni un sidri tapuši no Latvijā audzētiem augļiem un ogām, kā arī pagatavoti pēc profesionālām vīna darīšanas metodēm un paaudzēs nodotām zināšanām. "Latvijas augļu un ogu vīna skates 2015" dalībnieki regulāri pilnveido savas vīndaru prasmes, ko pierāda arī prakse – vairumam no vīndariem ir atzīstamas godalgas un tituli.

Organizējot šo pasākumu, Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība vēlas popularizēt kvalitatīva augļu un ogu vīna gatavošanu, salīdzināt tirgū piedāvāto augļu un ogu vīnu kvalitāti, informēt patērētāju par piedāvājumā esošiem vīniem, kā arī izvērtēt vietējā vīnmateriāla potenciālu augstvērtīga produkta iegūšanai.

"Ar šo vīna skati mēs centīsimies vīna cienītājus un interesentus iepazīstināt ar čaklākajiem Latvijas augļu un ogu vīna darītājiem, kuri ir izcili savā meistarībā. Apbrīnojams ir viņu darbs, ko roku rokā pavada pacietība, centība un ticība savam rezultātam. Latvija ir bagāta ar savām dabas veltēm, tāpēc šo cilvēku darbs, kurā tiek izmantoti tikai Latvijas labumi, ir nenovērtējams un tikai atbalstāms," par vīna skates ideju runā Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs.

Šī gada "Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2015" piedalīsies sekojošas vīna darītavas un vīndari: Vīna ceļš (SIA Vīns.lv, Normunds Labrencis); Saules Veltes (SIA Popers, Raitis Mačiņš); Mr.Plūme (SIA Jumpravas Sidrs, Māris Plūme); Smilškalni (ZS Smilškalni, Alvils Elksnis); Vējkalnietis (SIA Vējkalnietis, Varis Baņģieris); Muižas Vīns (IK Cremon 6, Jānis Mikāns); Līgatnes Vīna Darītava (SIA Līgatnes vīna darītava, Ainārs Vanags); Sabiles Sidrs (SIA Kroņstrauts, Baiba Circene); Durbes Veltes (SIA Evi&Jo, Evija Kopštāle); Aizputes Vīna Darītava (SIA Aizputes vīna darītava, Mārtiņš Sants); ABAVAS Vīna Darītava (SIA Abavas dārzi, Mārtiņš Barkāns).

Ieejas kartes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena: 18 eiro. Ieejas karšu skaits ir ierobežots. Ieeja no 18 gadiem. Cenā ietilpst degustēšana un buklets, kurā apkopota informācija par visiem skates dalībniekiem.

Pasākumu organizē Latvijas vīnkopju un vīndaru biedrība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53009105sec.