Atver studentu un Raimonda Zommera radītu POP UP restorānu

2016. gada 28. janvārī, tirdzniecības centrā "Galleria Riga" tiek atvērts īpašs POP UP restorāns "MOSAICO", kura idejas autori ir studenti no četrām Eiropas valstīm. Divas dienas viņi restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavāra Raimonda Zommera un itāļu šefpavāra Ciro De Maio vadībā apmeklētājiem pasniegs tradicionālus itāļu virtuves ēdienus.

Restorānā apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus, kas atceļojuši no vairākiem šīs valsts reģioniem.

Kā norāda Raimonds Zommers, restorāna "Kaļķu vārti" šepavārs, "šis ir ļoti interesants projekts ne vien tāpēc, ka viesiem tiks piedāvāts nogaršot īstus un tradicionālus itāļu virtuves ēdienus, kas atvesti no to dzimtenes – Itālijas, bet arī tāpēc, ka vairākus mēnešus esam sadarbojušies ar studentiem un šefpavāriem vēl trīs Eiropas valstīs. Procesa laikā esmu nodevis ne tikai savas iemaņas un  prasmes, bet arī ieguvis jaunu pieredzi un idejas no ārvalstu studentiem."

Mācību procesā biznesa skolu studenti pilnībā ir izstrādājuši POP UP restorāna konceptu, nosaukumu, vizuālo izskatu, tirgvedības plānu un kompānijas vadlīnijas. "Studenti no visām dalībvalstīm sadarbojās aptuveni sešus mēnešus. Slēgtā grupā viņi diskutēja sākot ar to, kāds būs restorāna koncepts un pasniegtais ēdiens, beidzot ar to, kādas salvetes un glāzes atradīsies uz galdiem," piebilst R.Zommers.

Jau ziņots, ka, lai popularizētu Itālijas virtuvi un inovatīvā veidā izglītotu uzņēmējdarbības un profesionālo skolu audzēkņus, 2016. gada 28. un 29. janvārī,  "Galleria Riga" 7.stāvā tiks atvērts īpašs POP UP restorāns. Tajā šefpavāru virsvadībā darbosies sešu biznesa un profesionālo skolu studenti no Latvijas, Somijas, Spānijas un Itālijas.

Tāpat, visiem interesentiem par īpašu cenu iespējams apmeklēt īpašas piecu kārtu Galá vakariņas 2016. gada 28. janvārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā, Nīcgales ielā 26.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47465014sec.