Travelnews.lv un Centurion Hospitality veiks neatkarīgu Rīgas top 20 restorānu novērtējumu

Kopumā, veicot 60 telefona zvanus, tiks novērtēti "TripAdvisor" top 20 Rīgas restorāni un veidots tops pēc to rezultātiem, pieņemot galdiņu rezervāciju pa telefonu.

Pēc Travelnews.lv iniciatīvas, izmantojot Slepenā klienta pārbaudes metodi, Centurion Hospitality ikvienā no 20 restorāniem veiks 3 telefona rezervācijas (latviešu, krievu un angļu valodā), katru no tām vērtējot pēc 15 apkalpošanas kvalitātes kritērijiem.

Summējot rezultātu, kas radies 3 telefona rezervāciju pieņemšanas laikā, tiks aprēķināts katra restorāna kopējais rādītājs un tādējādi veidots restorānu reitings secībā no 1 – 20. Restorāniem, kas saņēmuši identisku kopējo novērtējumu, precīza to vieta topā tiks noteikta pēc augstākā rādītāja jebkurā no 3 telefona zvaniem, bet, sakrītot arī šim rādītājam, pēc augstākā rādītāja pēdējā veiktajā telefona rezervācijā.

Lai veicinātu caurskatāmu, objektīvu un vienlīdzīgu restorānu novērtējumu, tā kritēriji iepriekš tiks nosūtīti katram restorānam. Papildus tam, katrs no veiktajiem 60 telefona zvaniem tiks ierakstīts un pēc novērtējuma publiskošanas, pēc individuāla pieprasījuma, būs pieejams attiecīgā restorāna oficiālajiem pārstāvjiem.

Restorānu novērtējums tiks veikts nepilnu 3 nedēļu laikā, periodā no 23.03.2016. – 10.04.2016.

Apkalpošanas kvalitātes kritērijus, pēc kuriem tiks veikts novērtējums, iespējams apskatīt šeit.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"Centurion Hospitality misija ir dot zināšanas un instrumentus, ar kuriem nodrošināt teicamu klientu apkalpošanu un pakalpojumu kvalitāti. Šis projekts to veiksmīgi apvieno, jo varam veikt ne tikai unikālu pētījumu, bet attālināti izglītot arī restorānu personālu. Turklāt, veicinot restorānu savstarpējo sāncensību, tiks sekmēta augstāka apkalpošanas kultūra ikvienam to klientam ikdienā, jo viesu pieredze sākas jau ar pirmo zvanu un pirmo vārdu" – stāsta Didzis Grāvītis, Centurion Hospitality vadītājs un dibinātājs.

Vairāk informācijas par uzņēmumu un tā pakalpojumiem pieejama tā mājas lapā: http://www.centurionhospitality.com/lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61122298sec.