«Allumette» restorāna šefpavārs nācis klajā ar kulinārijas entuziastu apģērbu kolekciju «Chef’s line»

Ambiciozais un inovatīvais "Allumette" restorāna Šefpavārs – Reinis Čerņajevs nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu pavāru un vienkārši kulinārijas entuziastu apģērbu līnijas kolekciju "Chef’s line". Šī apģērbu līnija domāta un pieejama jebkuram ēdienu kulta estētam, jo kā pats Reinis saka :"Tu esi tas, ko tu ēd", tātad "Tu esi tas, ko tu nēsā".

Pati ideja Šefpavāram radās neilgu laiku atpakaļ, pirms jaunā gada, kad mīļotā sieviete uzdāvinājusi personalizētu cepuri ar izšuvumu "Head Chef", jo zinājusi cik ļoti Reinim nepatīk nēsāt virtuvē profesionālās pavāru cepures - pēc  viņā domām, viņas izskatoties smieklīgi un vecmodīgi, bet tā kā pavāra profesija ir augsti godājama un radoša, Reinis vienmēr centies izskatīties labi. Kāpēc gan vadītājs, banķieris vai kādas citas profesijas pārstāvis var izskatīties mūsdienīgi un var atļauties sekot līdzi modei, bet pavārs nē? Tādēļ Reinis palūdzis, lai viņam uzdāvina "Snapback" cepuri ar uzrakstu, kuru viņš varētu lietot profesionālajā virtuvē un justies labi.

Pirmajā dienā kad Šefpavārs ieradies darbā, visi bija sajūsmā par funkciju pildošo, ērto un stilīgo cepuri, un jautājuši kur tādu ir nopircis. Tajā momentā, kā pats Reinis saka, notika eksplozija smadzenēs un iemirdzējās lampiņa virs galvas. Tā radās pats pirmsākums "Chef’s line" apģērbu kolekcijas līnijai.

Reinis saprot, ka jebkurš pavārs mīl savu profesiju un ļoti lepojas ar to, tādēļ neaprobežojās tikai ar stilīgu "Snapback" cepuru dizainēšanu, bet arī ar modernu T-kreklu izstrādi. Visi ir redzējuši elegantās pavāru formas, sākot ar baltām, dažādām pogām, beidzot ar dažādu augļu un dārzeņu apdrukām. Te nu arī radās doma izveidot kreklus kurus varētu nēsāt pāvāri un pavārmākslas baudītāji ikdienā, lai visi saprastu to, ka pretī viņam nāk pavārs, kurš lepojas ar to, kas viņš ir.

Chef’s line moto:

"Are you proud of what you do? Don`t want to be casual? Choose "Chef`s Line" clothing line and stand out!" jeb "Vai Tu lepojies ar to ko dari? Vai nevēlies būt ikdienišķs? Izvēlies "Chef`s Line" apģērbu līniju un izcelies!"

Visu to vēlējos paveikt jau pirms Ziemmassvētkiem, jo uzskatīju, ka tā ir idēla un orģināla dāvana, bet kā jau pavāriem tas pienākas, decembra mēnesis ir kā mazā sezona, kurā visu brīvo laiku aizņem restorāns "Allumette" un dāvanu organizēšana tuvajiem cilvēkiem. Tomēr tas ir paveikts tieši pirms īstās vasaras sezonas, kad visi priecājas par siltajām vasaras dienām un iespēju uzvilkt stilīgos, modernos T-kreklus no "Chef’s line".

Vēl noteikti tas ko vajadzētu pieminēt to, ka viss neapstāsies tikai ar krekliem un cepurēm, vēl ir ļoti daudz interesantu ideju, ko Reinis vēlas pilnveidot, lai visu "Chef’s Line" apģērbu līniju padarītu sezonālu un daudzveidīgu, lai ikviens spētu atrast sev tuvāko sirdij un savai gaumei. Nākamais un pavisam drīz patērētāju auditorijai pieejamais "T-Krekls" būs veltīts veģitāriešiem un konditoriem, jo arī Reinim šīs divas tēmas ir ļoti aktuālas un tuvas sirdij. Prieks redzēt jaunus, aizrautīgus cilvēkus ar degsmi, atdevi un mīlestību realizēt jaunas idejas un būt drosmīgiem, pārliecinātiem par savu darbu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61342192sec.