Desmit noslēpumi, ko slēpj viesnīcas no saviem viesiem

Cenas, ko nākas maksāt par viesnīcas istabiņu, reizēm var ievērojami atšķirties. Tas ir atkarīgs gan no īpašuma, gan no atrašanās vietas. Lai izvairītos no pārmaksas, ir jāzina pāris triki, kā iegūt viesnīcas numuriņus par labāku cenu.  

Rezervējiet viesnīcu 30 dienas iepriekš

Boutique viesnīcu rezervēšanas mājaslapa "Stayful" konstatēja, ka labākas viesnīcas un par labākām cenām var dabūt, ja rezervējat viesnīcu 30 dienas, pirms jūsu ierašanās. Taču, ja tomēr gadās, ka viesnīcu nevar rezervēt mēnesi iepriekš, tad "Stayful" vadītājs Čerils Rosners (Cheryl Rosner), stāsta, ka pastāv iespēja, ka vēl septiņas līdz desmit dienas pirms ierašanās ir iespējams dabūt labu numuriņu par salīdzinoši zemāku cenu, nekā dienā, kad rezervējat to īsi pirms ierašanās.

Saņemiet kompensāciju par cenu kritumu

Rezervējot istabu Tingo.com vietnē labu laiku iepriekš,  pastāv iespēja, ka viesnīcas numuriņa cena negaidīti var samazināties un, ja esat reģistrējies Tingo mājaslapā, tad šī vietne atkārtoti jūsu vietā veiks rezervāciju viesnīcā par zemāko cenu. Atkarībā no Tingo, rezervējot numuru sešas nedēļas iepriekš, kompensācija var sniegties līdz par 68 dolāriem (aptuveni 59 eiro)

Nakšņojiet svētdienās

Pēc Hotwire datiem, viszemākās cenas par viesnīcu numuriem ir pieejams svētdienās. Plānojot ceļojumu, iekļaujiet svētdienu, jo tad kopējās izmaksas samazināsies un uzturēšanās būs lētāka.

Nedēļas vidū doties uz tūrisma apdzīvotām vietām

Pastāv tendence, ka pilsētas, kas ir populāri tūrisma galamērķi, nedēļas vidū ir viss tukšākās, nav tik liela satiksme. Nedēļas vidū cilvēki strādā, tāpēc tas ir izdevīgākais laiks, lai ceļotu.

Viesnīcas pilsētu darījumu rajonos

Ja vēlaties ietaupīt naudu, tad viesnīcas numurs ir jāmeklē tur, kur ir atrodas darījumu cilvēku rajoni. Piemēram, biznesa darīšanas mēdz un arī notiek darba dienās, līdz ar to izdevīgi ir meklēt viesnīcu tajos apgabalos uz brīvdienu periodu, jo izmaksas var samazināties līdz pat pusei.

Apmetieties priekšpilsētā

Ja jums patīk nomaļākas vietas un nelielas pilsētas, tad ziniet - šādās vietās ir atrodamas viesnīcas par zemākām cenām, kā arī stāvvietu izmaksas būs mazākas. Citviet tās būs pat bezmaksas.

Cenu kāpums pasākumu laikā

Pirms rezervējiet viesnīcu, pārliecināties, ka jūsu izvēlētajā pilsētā konkrētajā laikā nenorisināsies ievērības cienīgi pasākumi, kas padārdzinās jūsu izmaksas. Jo, ja nebūsiet informēti par to, tad var nākties maksāt astronomiskas summas par savām brīvdienām. Pārliecināties, cik liels ir pieprasījums pēc telpām jūsu izvēlētajā periodā. Telpu ierobežojums sadārdzina viesnīcu cenas.

Izmantojiet mobilā telefona aplikācijas

Ceļotāji bieži vien saņem īpašus piedāvājumus saistībā ar viesnīcām, tāpēc jāizmanto ceļojumu programmas, kas sniegs iespēju izvēlēties caur vairākiem piedāvājumiem sev visizdevīgāko. Atlaides reizēm sasniedz pat 60%.

Izmantojiet tiešsaistes kuponus

Ir daudzi kuponi, kas pieejami tīmekļa vietnēs. Tajos piedāvā kodus, lai ietaupītu naudu par pirkumiem ar tiešsaistes mazumtirgotājiem. Bet kupona kodu var izmantot ne tikai attiecībā uz produktiem, bet arī ceļošanai.

Pievienojaties viesnīcu lojalitātes programmai

Lielākai daļai no lielākajām viesnīcu ķēdēm, piemēram, Hilton, Hyatt un Marriott ir lojalitātes programmas, kas ļauj viesnīcu viesiem nopelnīt punktus, uzturoties to īpašumā. Iegūtie punkti sniedz dažādus labumus, kā, piemēram, bezmaksas interneta pieslēgumu un modernizētas telpas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76241112sec.