Londonā tiks atvērts restorāns kailiem cilvēkiem

Jaunajā Londonas restorānā pie garderobes jums liks novilkt vairāk drēbes, kā tikai mēteli vai virsjaku. Vairāk… daudz vairāk, jo restorānā ikviens viesis būs kails.

Teju vai 10.000 cilvēki šobrīd jau ir pieteikušies gaidīšanas sarakstā, lai gūtu pavisam jaunu un vēl nebijušu pieredzi restorānā, kas būs atvērts vien trīs mēnešus.

Restorāna mājas lapa sola, ka ikviens izbaudīs intimitāti iepriekš vēl neizjustos apmēros. Vienīgais šāda veida restorāns pasaulē būs aprīkots ar elektrisku apgaismojumu īpaši siltos un intīmos toņos. Restorānā būs aizliegts lietot telefonus un tiek droši apsolīts, ka ikviens apmeklētājs jutīsies brīvs un atbrīvots no ikdienas pienākumiem un… drēbēm.

Restorāna nosaukums būs "Bunyadi", kas hinduistu valodā ir vārds, kam tiek piešķirta dabas nozīme. Restorāna telpās ikviena siena tiks veidota no bambusa materiāla. Tajā atradīsies koka mēbeles un papildus īpašo sajūtu rosinās sveču gaisma. Daudzi izteikuši sašutumu, vai dabīgās mēbeles nesagādās nepatīkamas sajūtas un ķermenī netiks dabūtas skabargas. Tomēr restorāna radītāji teic, ka satraukumam nav pamata.

Restorāna ēdienkarte būs piemērota gan vegāniem, gan arī tiem, kas tādi nav. Maltīte tiks pasniegta māla traukos, radot pirmsākumu sajūtu, kad cilvēkiem nebija pieejamas luksus preces un viss tika veidots pašu rokām.

Tie, kas tomēr nebūs tik drosmīgi, lai nomestu savas drēbes un brīvi, bez aizspriedumiem restorānā baudītu maltīti kaili, var nesatraukties, jo restorānā būs pieejama zona arī parastajiem apmeklētājiem ar apģērbu. Diemžēl ieskatīties, kas tad notiek vilinošajā kailajā pasaulē, nevienam nebūs ļauts. Gluži tāpat, kā nebūs atļauts fotografēt restorānā notiekošo.

Restorānā būs paredzētas ekskluzīvas 42 vietas, kurās varēs uzņemt viesus un jau šobrīd gribētāju uz restorānu patiešām netrūkst. "Bunyadi" tiks atvērts 2016. gada jūnijā un darbosies līdz augusta beigām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09492707sec.