Brisēlē durvis ver pasaulē pirmā «Radisson Red» viesnīca

Viena no pasaulē dinamiskākajām viesnīcu ķēdēm "Carlson Rezidor Hotel Group" ietilpstošā "Rezidor" 2016. gada 18. aprīlī izziņoja Radisson RED viesnīcas atklāšanu Beļģijas pilsētā Briselē. Šī būs pasaulē pirmā Radisson RED viesnīca. Zīmola ietvaros šobrīd visā pasaulē tiek attīstītas vēl 14 viesnīcas.

Radisson RED ir jauns viesnīcu zīmols, kas ir mākslas, mūzikas un modes iedvesmots. Zīmolam ir izteiksmīgs dizains, un tas lauž tradicionālo priekšstatu par viesnīcu. Viesnīcu apkalpo The Rezidor Hotel Group, kuras galvenā mītne arī atrodas Briselē.

"Radisson RED ir "Carlson Rezidor" grupas jaunajam zīmolam ir mūsdienīgs dizains, un tas piedāvā jaunu viesnīcas izmantošanas pieredzi, kas balstīta uz personīgu sadarbību un izvēli. Tas patiesi atspoguļo aizvien pieaugošo tehnoloģiju lomu ikdienas dzīvē gan esot mājās, gan prom no tām," stāsta "The Rezidor Hotel Group" prezidents un izpilddirektors Volfgangs M. Nīmans.

"Šī mums ir liela diena! Mēs ārkārtīgi lepojamies ar pašas pirmās Radisson RED viesnīcas atklāšanu Briselē. Tas ir apliecinājums mūsu uzticībai Eiropas galvaspilsētai, kuras iedvesmoti radījām satriecošu papildinājumu šai lieliskajai pilsētai. Radisson RED pārstāvji ir sajūsmināti un gatavi izrādīt pasaulei pilnībā jaunu viesnīcu koncepciju," stāsta "The Rezidor Group" komercdirektors Ēriks De Nēfs.

Radisson RED ir veidots ceļotājiem, kas meklē aizraujošus piedzīvojumus un atklāti tiecas pēc kaut kā jauna un vēl nebijuša. Viņiem ir gluži vienkārši neizprotami, kādēļ dažās viesnīcās ir papildus jāmaksā par ātrgaitas internetu. Viņiem patīk nelieli pārsteigumi, kas atstāj paliekošu iespaidu, viņi vēlas veidot kontaktus un dalīties pieredzē un viņiem patīk elastība. Radisson RED mērķis ir piepildīt visas šīs vēlmes.

RED radošā komanda jeb viesnīcas personāls ir sagatavots darbam ar sociālo mediju starpniecību. Viesnīcā nav reģistratūras, bet tās vietā RED radošā komanda veido sociāli atvērtu atmosfēru, viesus sagaidot ar planšetdatoriem un radot RED zīmola izteiksmīgo, personalizēto pieredzi.

RED aplikācijai ir būtiska loma šīs pieredzes veidošanā. Tā darbojas kā virtuālais reģistratūras darbinieks, nodrošinot bezatslēgas iekļuvi, ļaujot viesiem durvis atvērt ar savu viedtālruni. RED aplikācija ir krāsaina un ērta atslēga visiem RED piedāvājumiem: bāra rēķinam, ēdieniem un dzērieniem, ziņām par RED, pasākumiem Briselē, ko nedrīkst palaist garām un lieliskākajām vietām, ko apmeklēt.

Viesnīca Radisson RED Brussels atrodas pašā Briseles sirdī, dažu soļu attālumā no Eiropas Parlamenta ēkas. Ikvienā no viesnīcas 149 studio tipa numuriņiem ir lieli logi, ērta RED gulta, izcils 55" televizors ar "soundbar" skaņas sistēmu, piknika galds, ledusskapis, tieši tik plašs skapis, cik nepieciešams, mājīgs apgaismojums un plaša vannas istaba ar atvērtu dušu un lielisku ūdens spiedienu.

Bārs/restorāns OUIBar + KTCHN piedāvā viesiem lieliskus dzērienus un labi pagatavotus ēdienus. Radisson RED viesnīcā visi ēdieni ir pieejami līdzņemšanai, tādējādi Radisson RED cenšas likt uz galda vislabāko – vietējo, bioloģiski audzētu un vienmēr svaigu pārtiku.

Radisson RED nevar iztikt bez mākslas, tāpēc jaunā viesnīca Briselē būs redzami dažādu mākslinieku darbi. Būs pieejamas arī Pasākumu & spēļu studijas, kas būs izmantojamas sanāksmēm un pasākumiem. Tur ir atrodams biljarda galds, galda tenisa galds un sporta zāle. Radisson RED piedāvā nepārtrauktu bezmaksas interneta piekļuvi pat visattālākajā ēkas stūrī. Numuriņus vannas istabās rotā burvīgas flīžu mozaīkas un viesnīcas "goda zīme" – cilindrs un ķirsītis – izceļot vēl vienu apliecinājumu tam, ka Radisson RED augsti novērtē vietējos ražojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47435212sec.