Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Sākoties vasarai, daudz piepildītākas kļūst pilsētas terases, kura iemīļojuši ne vien ārzemju viesi un tūristi, bet arī vietējā publika.

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un gūt iedvesmu no apkārtējās vides. Tieši tāda ir restorāna "Le Dome" jumta terase, kur viesnīcas "Dome Hotel & Spa" 5. stāvā diezgan intīmā atmosfērā iespējams baudīt izcilu ēdienu, kas tapis, pateicoties restorāna šefpavāra Sergeja Šiporova izcilajai maltītes gatavošanas mākai un profesionālajai restorāna komandai kopumā. Ikvienam no terases viesiem tiek radīta sajūta, ka tie atrodas savā privātajā pasākumā, kur viesmīlis un pavārs viesu acu priekšā uzbur brīnišķīgu ēdiena pagatavošanas baudījumu un demonstrē tā pasniegšanas mākslu.

"Le Dome" jumta terasē ir 14 vietas un tajā valda klusa, omulīga un netraucēta atmosfēra. Paraugoties apkārt, iespējams vērot krāšņās Vecrīgas jumtu kores un divas staltās baznīcas, kas redzamas no terases. Ir sajūta, ka neviena netraucēti var ļauties bezgalīgai saules staru baudīšanai siltā laikā, bet lietainās dienās, baudot izcilu maltīti, patverties zem terases jumta, sapņaini vērojot Vecpilsētu no neierastas virsotnes.

Lai arī restorāns tiek dēvēts par Zivju restorānu, tajā iespējams baudīt ne vien Latvijas ūdeņos noķertās zivis, bet arī izcili pagatavotu gaļu, kas nākusi no labākajiem piegādātājiem, kas ieguvuši uzticību jau daudzu gadu garumā.

Ēdiens restorānā tiek pasniegts kā izcils mākslas darbs – katra sīkākā detaļa un sastāvdaļa ir nozīmīgs garšas pavediens un kļūst nenovērtējams objekts ēdiena noformēšanā. Restorāna šefpavārs Sergejs ne tikai nevainojami pārvalda restorāna virtuvi, bet arī līdz niansēm izprot viesu apkalpošanas kultūru. "Le Dome" šefpavārs uzskata, ka restorāna apmeklējumam ir jākļūst par brīnišķīgu notikumu un par skaistu mirkli ikviena dzīvē, ko atcerēties un ilgi glabāt atmiņā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50362396sec.