«Pullman» atklāj savu pirmo pieczvaigžņu luksusa viesnīcu Baltijas valstīs

"Pullman Hotels & Resorts", kas ietilpst "AccorHotels" ķēdē, ir paziņojuši par savas pirmās luksusa viesnīcas atklāšanu Baltijas valstīs – Rīgā, Latvijā. Viesnīca atradīsies renovētā vēsturiskā ēkā Vecrīgā un viesiem ir pieejama no 2016. gada 16. jūnija. Tajā ir 155 istabiņas, 24 h restorāns, bārs, 8 konferenču zāles, kā arī fitnesa un atpūtas centrs.

Žils Kleivijs, "Orbis Hotel Group" prezidents un valdes priekšsēdētājs, komentēja atklāšanu: "Mēs esam gandarīti, ka varam atvērt jau otro "Pullman" viesnīcu Austrumeiropā. Tas pierāda mūsu luksusa zīmola izaugsmi un spēcina mūsu piedāvājumu Latvijas galvaspilsētas augošajā tirgū."

Viesnīca atrodas uz Jēkaba ielas, vienā no vecākajām Vecrīgas ēkām, netālu no centrālajiem tūrisma apskates objektiem Rīgā. Pieczvaigžņu viesnīca "Pullman Old Town Riga" pilsētas vēsturiskajā centrā ienes tās vienreizējo radošo arhitektūru. Viesnīca sastāv no trim daļām: tās vēsturiskā fasādes ēka ir celta 1789. gadā un bija pirmā ķieģeļu ēka ārpus pilsētas nocietinājuma mūra. Stikloti iekšpagalmi savieno vēsturisko fasādes ēku ar divām modernām ēkas daļām.

Viesnīcas interjerā redzami divi galvenie iedvesmas avoti. Cienot vietējo kultūrvēsturisko mantojumu, iekštelpu interjerā izmantota jāšanas tēma, atsaucoties uz barona Minhauzena zirgu staļļiem, kas šajā vietā atradušies 18. gadsimtā. Otra viesnīcas stila raksturīgā iezīme ir modernā māksla un dizains. Tie rada unikālu atmosfēru, apvienojot zīmola izteikti moderno attieksmi ar cieņu pret vietējo kultūrvēsturisko mantojumu.

Ēkas renovāciju 2006. gadā uzsāka daudzprofilu uzņēmums "Wisher Enterprises", ar kuru "AccorHotel" viesnīcu ķēde sadarbojas jau vairākus gadus dažādās pasaules valstīs, strādājot ar franšīzes līgumu, kas noslēgts ar "Orbis Hotel Group" – "AccorHotel" zīmolu franšīžu līgumslēdzēju. "Pullman Riga Old Town" apsaimniekos tā meitasuzņēmums Latvijā – "Wisher Enterprises LV".

"Vieta, kurā atrodas "Pullman" viesnīca, ir ļoti ekskluzīva. Manuprāt, tā ir labākā vieta pieczvaigžņu viesnīcai Latvijā. Pirmkārt, tā atrodas izcilā vietā – pašā Vecrīgas centrā. Otrkārt, ēka pati par sevi ir neatkārtojama. Mēs esam piešķīruši tās 18. gadsimta interjeram mūsdienīgas aprises, vienlaikus izveidojot pietiekoši daudz numuriņu mūsu viesiem. Vēsturiskās ēkās tas ir grūti izdarāms un ir reti sastopams fenomens. Ir panākta laba vēsturisko un mūsdienu elementu saskaņa, kas viesnīcai piešķir unikalitāti. Es nebaidos teikt, ka Baltijā nav līdzīgu vai labāku viesnīcu, un es esmu diezgan drošs, ka vairāk tādu nebūs," teica Aleksejs Abasovs, "Wisher Enterprises" izpilddirektors. "Pirms četriem gadiem mēs nolēmām atvērt trīs jaunas dažādu kategoriju "AccorHotel" ķēdes viesnīcas Latvijā, un šis mērķis šobrīd ir sasniegts. Šodien mēs atveram pieczvaigžņu luksusa klases viesnīcu "Pullman", un esam atklājuši četru zvaigžņu viesnīcu "Mercur" un modernu trīs zvaigžņu viesnīcu "Ibis". Mums ir spēcīga investīciju stratēģija attiecībā uz Latvijas reģionu, un mēs ticam, ka šajā reģionā ir sagaidāma arī šo investīciju atdeve ilgtermiņā."    

Jaunajā "Pullman Riga Old Town" viesnīcā ir 155 numuriņi, 24 h restorāns, bārs, 5 sanāksmju zāles, 1 privāta ēdamtelpa un 2 konferenču zāles ar ietilpību attiecīgi līdz 150 un 200 viesiem, kā arī fitnesa un atpūtas centrs, kurā ir 19 metrus garš iekštelpu peldbaseins ēkas augšstāvā un 2 saunas.

Viesu rīcībā ir restorāns "Equus", "Vinoteca" un "Tea Deli". Vēsturiskais telpu interjers un dažādu valstu virtuves ēdienkarte viesiem sniedz augstas klases garšas pieredzi, baudot ikdienas maltītes vai svētku reizēs. "Tea Deli" koncepts piedāvā tējas ceremoniju baudījumu, savukārt "Pullman" zīmola korporatīvais vīna veikaliņš jeb vinotēka piedāvā plašu vīnu izvēli no dažādām pasaules valstīm.

Viesnīcā ir dažādu kategoriju numuriņi, tostarp Superior, Premium Superior, Deluxe un Presidential Suite numuriņi. Katrs numuriņš ir aprīkots ar gaisa kondicionieri un tā cenā ietilpst ātrdarbīgs Wi-Fi, LED Smart TV, seifs, minibārs, Nespresso kafijas automāts un Bose dokstacija. No gandrīz visiem numuriņiem paveras skats uz parku un iekšpagalmu. Vannasistabās ir dušas un izsmalcinātie "C.O. Bigelow" ķermeņa kopšanas līdzekļi. Numuriņos atradīsiet arī ēdienkarti, kura apmierinās jebkuru gaumi un prasības – piedāvājumā ir gan klasiskas, gan ne tik klasiskas vieglās uzkodas un otrie ēdieni, kas pārstāv vietējo un citvalstu virtuvi.

Viesnīca saviem viesiem durvis ver 16. jūnijā, kad ikviens var ielūkoties jaunatvērtās viesnīcas "Pullman Old Town Riga" telpās. Numuriņu un konferenču telpu rezervācijas pieņems sākot no 17. jūnija. Tā kā vasara ir darbīgākais laiks viesnīcu nozarē, oficiālais viesnīcas atklāšanas pasākums plānots septembra sākumā.

Par "Pullman"

"Pullman" ir augstas klases "AccorHotel" starptautisks viesnīcu zīmols, kas ir vadošais viesnīcu operators pasaulē un sastopams 92 valstīs, zem kura vārda darbojas gandrīz 3600 viesnīcas, nodarbinot 160000 darbinieku. Šī zīmola viesnīcas ir atrodamas lielākajās reģionālas un starptautiskas nozīmes viesnīcās un galvenajos tūrisma galamērķos. "Pullman Hotel & Resorts" galvenā mērķa grupa ir kosmopolītiski un izsmalcināti ceļotāji. Zīmola četru un piecu zvaigžņu naktsmītnes sniedz ekskluzīvus un individuālus pakalpojumus, pieeju inovatīvām tehnoloģijām, tostarp jaunu pieeju liela mēroga pasākumu (sanāksmju, semināru un izsmalcinātu reklāmas pasākumu) rīkošanā. "Pullman" tīklā ietilpst vairāk nekā 80 viesnīcas Eiropā, Āfrikā, Vidējos Austrumos, Āzijas-Klusā Okeāna reģionā un Latīņamerikā. Mūsu mērķis ir laika periodā no 2015. līdz 2020. gadam visā pasaulē atvērt 150 viesnīcas.

Vairāk informācijas www.pullmanhotels.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71598792sec.