5 viesnīcas, kurās sajūtama vēsturiskā elpa

Šobrīd arhitekti cenšas izcelties ar arvien jauniem dizaina brīnumiem gan dzīvojamo māju, gan pasaules greznāko viesnīcu būvniecībā. Tomēr ir viesnīcas, kuras sev līdzi nes kādu vēstures lappusi, tādējādi iegūstot īpašu pievienoto vērtību.

Cap Rocal, Spānija

Šis iespaidīgais 19.gadsimta cietoksnis iemieso īpaši romantisku šarmu. Luksus klases viesnīca atrodas uz savas pussalas, kur ierodoties pār paceļamo tiltu var nonākt pasakainā, cietokšņu ieskautā vietā pie Vidusjūras un baudīt pasakainu mieru un klusumu.

Pousada de Lisboa, Portugāle

Skaistā ēkā, kura atrodas pie Terreiro Do Paco skvēra Lisabonā agrāk ir bijusi gan policijas iecirknis, gan valdības ēka. Šobrīd šeit gan valda bezrūpīga atpūta, jo ēkā izvietota viesnīca, kuras interjeru rotā iespaidīgas lustras, plaša senlaicīga deju zāle un plaši logi, kuri paver skatu uz Portugāles galvaspilsētas ikdienu.

The Dylan, Nīderlande

Viesnīca ir viena no iemīļotākajām vietām Amsterdamā jau kopš atklāšanas brīža 1999.gadā. Tomēr ēkas vēsture iestiepjas senākā vēsturē, kad 1618.gadā ēkā tika atklāts pilsētas pirmais teātris, kur bija iespēja baudīt orķestra mūziku Vivaldi vadībā. Kāda priekšnesuma laikā 1772.gadā ēkā izcēlās ugunsgrēks, tomēr šobrīd tā ir ieguvusi kādreizējo spozmi.

The Tokyo Station Hotel, Japāna

Velvēti griesti, stikla lustras un senatnīguma piesitiens sagaidīs šajā 101 gadus vecajā ēkā, kura kādreiz kalpojusi kā dzelzceļa stacija. Viesnīcas vestibils bija biznesa klases atpūtas telpa, turklāt 300 metrus garais koridors ir saglabāts vēl aizvien. Atpūtnieki izbaudīs numuriņus, no kuriem paveras skats uz senatnīgajām dzelzceļa sliedēm, kas atgādina par ēkas seno vēsturi.

Vault Karakoy, Turcija

Ēka kādreiz kalpojusi kā banka, kuras 3 naudas glabātavas vēl aizvien ir saglabājušās kopš 1858.gada. Viena no tam šobrīd tiek izmantota kā vīna pagrabs. Ēkas interjerā veiksmīgi satiekas senatnīgais ar moderno, kas ļauj viesnīcai būt pietiekoši modernai mūsdienu periodā, nezaudējot savu vēsturisko vērību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Trakai TIC
,


Nikos Travel
,


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42279005sec.