Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem, iesaka pēc Lieldienām no pārpalikušajām olām pagatavot "Siļķi kažokā" ar mazliet savādāku variantu Jeb mūsu variantā "Velnišķīgā Siļķe kažokā"

Sastāvdaļas:

  • Olas
  • Vārīti kartupeļi
  • Svaigi sīpoli
  • Sālīta siļķe
  • Marinēts gurķis
  • Svaigi burkāni
  • Čili pipars
  • Sarkanā biete (vārīta)
  • Majonēze

Pagatavošana:

Visas satāvdaļas sasmalcina - vārītus kartupeļus, marinētu gurķi, svaigu sīpolu, sālītu siļķi sagriež kubiņos. Svaigu burkānu sarībē uz smalās rīves, tāpat kā olas un vārīotu sarkano bieti.

Čili sakapā sīki.

Visas satāvdaļas kārto pa kārtām: Vārīts kartupelis > Sālīta siļķe > majonēze > Marinēts gurģis, kas sajaukts kopā ar čili > rīvēts burkāns > vārīta biete > majonēze > vārītas olas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13722301sec.