Piecas lietas bez kurām nevajadzētu kāpt lidmašīnā

Tas, kurš ir teicis, ka galvenais ir ceļojums, nevis galamērķis, visticamāk nekad nav sēdējis lidmašīnā. Bieži ceļotāji zina, ka tas nav viegli, tāpēc šis saraksts cerams jums palīdzēs izveidot priekšstatu par to, ko vajadzētu ņemt līdz kāpjot lidmašīnā.

Soma, kuru palikt zem sēdekļa

Pieņemsim, ka visa vieta somām, kas atrodas virs galvas, ir aizņemta, ko tad? Nemetīsiet jau somu ārā. Mēs aicinām, nopērciet somu, kuru var likt gan virs galvas, gan ērti ievietot zem sēdekļa, tādējādi sagatavojoties pret nepatīkamiem pārsteigumiem.

Ausu aizbāžņi

Kliedzoši bērni un skaļi čāpstinātāji, nekas nevar būt sliktāks tad, ja lidojiet uz kādu citu valsti un dzirdiet šīs skaņas. Viens variants ir ieslēgt savu mīļāko mūziku uz austiņām taču tas neizolē skaņu pilnībā. Iesakām jums investēt pāris eiro kvalitatīviem ausu aizbāžņiem.

E-lasāmviela

Atrodoties lidmašīnā, ir nedaudz neērti ņemt līdz vairākas grāmatas. Bet protams, ir alternatīva – E-Lasāmviela. Ja jums ir planšetdators vai Kindle firmas e-bibliotēka, jūs bez problēmām varat paņemt līdzi kaut 1000 grāmatas.

Kurstvārdu mīkla

Ja jūs neesat tehnoloģiju fanāts, droši paņemiet līdzi kādu krustvārdu mīklu vai ceļojumu galda spēli, kā piemēram Scrabble. Šī spēle ir paredzēta vismaz diviem cilvēkiem un, ja esat sociāls cilvēks, atradīsiet lidmašīnā kādu jaunu draugu.

Lakrosa bumbiņa

Jā, tieši tā. Pat tad, ja nekad neesat spēlējis lakrosu, paņemiet līdz šo bumbiņu un jebkurā brīdī, kad jums sāk sāpēt muskuļi, pamasējiet attiecīgo vietu ar šo bumbiņu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.129354sec.