Wizz Air informē par diviem jauniem maršrutiem no Rīgas uz iecienītām atpūtas vietām! [1]

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien paziņoja par diviem jauniem maršrutiem no savas bāzes Rīgā uz Bari Itālijā un Reikjavīku Islandē. WIZZ visjaunākie pakalpojumi būs pieejami jūnijā, un lidojumi notiks divreiz nedēļā. Biļetes jaunajos maršrutos var nopirkt, sākot no 19,99 EUR*, tīmekļa vietnē wizzair.com.

Islandes galvaspilsēta Reikjavīka tiek uzskatīta par vienu no drošākajām, zaļākajām un tīrākajām galvaspilsētām pasaulē un ir ļoti populārs tūrisma galamērķis daudzo kultūras pasākumu un ievērojamo vietu dēļ. Turklāt Islande nodrošina daudz oriģinālu tūrisma piedāvājumu, piemēram, dažādas dabas izpētes ekskursijas, zemledus makšķerēšanu un, protams, ziemeļblāzmas vērošanu.

Bari ir burvīgā Apūlijas reģiona galvaspilsēta Itālijas dienvidos, kas ir populārs tūrisma galamērķis ar saulainu laiku, baltām kalnu pilsētām un garu Vidusjūras piekrasti.

Pirmais Wizz Air lidojums no Rīgas notika 2010. gada martā, un kopš tā laika ar WIZZ uz Latviju un no tās ir lidojuši vairāk nekā 1,8 miljoni pasažieru. 2014. gadā Wizz Air uzsāka bāzes darbību Latvijas galvaspilsētā un tagad Rīgas lidostā ir izvietojusi divas Airbus lidmašīnas A320 un klientu apkalpošanā nodarbina vairāk nekā 70 darbinieku, kas nodrošina lielisku servisu katrā lidojumā. 2016. gadā Wizz Air savos zemo cenu Latvijas maršrutos ir pārvadājusi 480 tūkstošus pasažieru, atbalstot vairāk nekā 350 vietējo darbvietu**.

Kopā ar jaunajiem lidojumiem uz Bari un Reikjavīku Wizz Air no Rīgas tagad piedāvā 11 maršrutus uz astoņām valstīm.

WIZZ AIR JAUNIE MARŠRUTI NO RĪGAS:

Galamērķis
Dienas
Sākas
Cenas no*
Bari
Trešdiena, Svētdiena
25. jūnijs
EUR 19.99
Reikjavīka
Trešdiena, Svētdiena25. jūnijsEUR 39.99

Wizz Air komunikācijas vadītājs Gābors Vāsārheji sacīja: „Mēs ar lielu prieku pievienojam Rīgas tīklam divus sengaidītus maršrutus. Mūsu jaunie lidojumi uz saulaino Bari un aizraujošo Reikjavīku sniedz vēl plašāku WIZZ interesanto zemo cenu galamērķu izvēli, un mēs esam pārliecināti, ka abi maršruti būs populāri mūsu klientu vidū. Mēs ar nepacietību gaidām vēl vairāk Latvijas pasažieru mūsu lidojumos, kur viņi var izmantot lielisku apkalpošanu, apmeklējot Adrijas jūru un Bari provinci vai Islandes slavenos geizerus un termālos spa. Mēs aicinām savus klientus steigšus iegādāties vislētākās biļetes tīmekļa vietnē wizzair.com, jo, visticamāk, tās tiks ātri izpirktas.”

Starptautiskās lidostas Rīga valdes priekšsēdētāja Ilona Līce norāda: ”Starptautiskā lidosta Rīga ir priecīga un gandarīta, ka ilgtermiņa veiksmīgā sadarbība ar Wizz Air ļauj nodrošināt lidostas klientiem jaunus ieguvumus. Jaunie Wizz Air lidojuma galamērķi ir ļoti iecienīti Baltijas valstīs, jo tie piedāvā aizraujošas iespējas gan tiem, kas mīl Islandes skaisto un skarbo ziemeļu dabu, gan tiem, kam patīk Itālijas saule un jūra.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 77 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 28 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 500 maršrutos, savienojot 137 galamērķus 40 valstīs. Wizz Air aptuveni 3 000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 23 miljonu pasažieru izvēli 2016. gadā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen viena no ievērojamākajiem lidsabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori atzina uzņēmumu par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību, kas ir viens no vadošajiem aviācijas žurnāliem un Aviācijas centra (CAPA)vadošais un neatkarīgais tirgus izpētes sniedzējs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Agnese 02/22/2017 16:24 Majaslapā neko par 19.90 nepiedāvā :(

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Uzņēmumi


Tiesiai.lt
,


Tado Blindos smuklė
,


Lakštingala
,


LTavia.LT
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38960409sec.