Izbaudi privāto telpu, ne tikai mājas apstākļos (Video)

Qatar Airways laidusi klajā savu biznesa klases jauninājumu – dažādu konfigurāciju pielāgojumus privātajiem apartamentiem, kas ļaus tev izveidot pašam savu guļamistabu atrodoties augstu debesīs.

QSuite jauninājums pirmo reizi ietver divguļamo gultu biznesa klasē, kas ir atkarīga no izvēlētās aviokompānijas. Lai izveidotu savu privāto telpu, ir jāizmanto privātais panelis, kurš pielāgos telpu atbilstoši jūsu vēlmēm. Komplektā iekļauts arī TV monitors, lai tiem, kas ceļo nelielās grupās, būtu iespējams izveidot savu privāto komplektu, kas atļautu viņiem strādāt , socializēties vai baudīt kopīgu maltīti lidojuma laikā.

Aviokompānija piedāvājumu raksturo kā pielāgojamu ceļošanas pieredzei, kas ļaus pasažieriem izveidot vidi, kura atbilstu viņu pašu vajadzībām.

Saskaņā ar aviosabiedrību, klientiem paveras iespēja izbaudīt daudz greznu funkciju, piemēram, sēdvietas ir roku darbs, kas darinātas no itāļu ādas un zīda rozes zelta apdares. Papildus klientiem būs pieejama funkcija, kas ļaus viņiem pasūtīt papildus koplietošanas traukus, lai tie varētu socializēties un baudīt uzkodas kopā ar draugiem, sevis izveidotajos apartamentos.

Jaunais piedāvājums tika popularizēts ITB Berlīnē, pasaules lielākajā tūrisma izstādē. Pirmās modernizētās telpas klientiem būs pieejamas Qatar Airways no 2017.gada jūnija.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16427779sec.