Noskaidrotas valstis, kurās tiek piedāvāti vislētākie lidojumi

Mūsdienās dažādās pasaules valstīs notiek teju neskaitāmi daudz lidojumu un šķiet gandrīz vai neiespējami izsekot, kuras valstis piedāvā lētākos un kuras dārgākos lidojumus, tomēr tas ceļotājiem ir svarīgi!

Interneta vietne "Kiwi.com", izmantojot lidojumu cenu indeksu 2017, turpināja pagājušajā gadā aizsākto pētījumu un paveica šo lielo darbu un noteica valstis, kuras piedāvā viszemāko vai attiecīgi visaugstāko biļešu cenu.

Valsts, kas šogad ir piedāvājusi viszemākās cenas lidojumiem, ir Malaizija, kur vidējā cena aptuveni 100 km garam lidojumam ir ap 3.70 eiro! Aiz sevis atstājot tādas valstis kā Bulgārija, Indija, Turcija, Rumānija, Indonēzija, Portugāle, Taizeme, Zviedrija, arī Spānija.

Tomēr, analizējot biļešu cenas, vērība ir jāliek uz niansēm, proti, vai te ir garie pārlidojumi vai vien pāris stundu lidojumi. Kā arī, vai tie ir lidojumi ar zemākām izmaksām vai pilna servisa.

Amerikas Savienotās Valstis ierindojas šī saraksta top augšgalā kā vienas no lētākajām valstīm biļešu cenu ziņā. Lidojumi no Amerikas Savienotajām Valstīm var izmaksāt ap 10 eiro par 100 kilometriem. Izvēloties zemāko cenu par ne pārāk tālu lidojumu, par katriem nākamajiem 100 kilometriem klāt jāmaksā aptuveni 5 eiro. Savukārt 6 eiro, ja izvēlies lidot, izmantojot pilnu servisu!

Pēc veiktā pētījuma, apkopojot datus, kā valstis ar augstākajām lidmašīnu biļešu cenām ir Beļģija, Nīderlande, Apvienotie Arābu Emirāti.

Pētījuma veicēji, "Kiwi.com", skaidro, ka biļešu cenas svārstās nepārtraukti un visdažādāko iemeslu dēļ. Gadu no gada to maiņa ir saistīta ar degvielas cenu izmaiņām, svārstības ārvalstu valūtas kursam, sociāli politiskiem apstākļiem un citi faktori.

Piemēram, Apvienoto Karalisti visvairāk apmeklē amerikāņi, jo krita mārciņas vērtība. Savukārt Ēģiptes, Turcijas lidojumu biļešu cenas kritās, "pateicoties" politiskajiem satricinājumiem reģionos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63195992sec.