«Air Berlin» pilots vienā no pēdējiem reisiem veic skaistu, bet bīstamu manevru - VIDEO

Bankrotējušās Vācijas lidsabiedrības «Air Berlin» pēdējais garas distances lidojums beidzies interesanti - lidaparāta piloti izdomājuši veikt īpašu, skaistu, taču aviācijas ekspertu vārdiem bīstamu "goda apli" ap lidojuma galamērķi - Diseldorfas lidostu.

"Air Berlin" šobrīd ir pavēstījusi, ka kompānija ar 28.oktobri pārtrauks darbību, kā arī līdz šai dienai aizvadīs pēdējo savu reisu. Tomēr jau tagad - oktobra vidū, lidsabiedrība aizvadījusi savu pēdējo garas distances lidojumu - un par godu "ēras noslēgumam", lidojuma piloti veikuši tā saucamo "goda apli" ap lidostu - ļoti zemā augstumā un ar interesantu trajektoriju. Pie viena, protams, arī nedaudz pabiedējot dažus lidostā sēdošos, kuri manevra sākumā bijuši ļoti pārsteigti, kā arī iepriecienot dažus - kas izbaudījuši veikto manevru.

Pats lidaparāta galvenais pilots, kura identitāte gan netiek atklāta, medijiem pavēstījis, ka iepriekš ir tornim lūdzis atļauju veikt apli ap lidostu un atkārtotu nosēšanos, ja tas būtu lidojumam bijis nepieciešams. Tāpat piloti ir trenēti ar lidaparātiem veikt šādus manevrus, gadījumiem, ja neizdodas lidaparātu nosēdināt ar pirmo reizi. Pilots arī savu rīcību skaidrojis - ar vēlmi veikt emocionālas atvadas no "Air Berlin".

Minētais Airbus A330 lidparāta lidojums lidojis no Maiami, ASV.

Kā norāda eksperti, šādi manevri ir bīstami. Tomēr to, cik tas bija bīstams un vai piloti ir rīkojušies atbilstoši saviem darba uzdevumiem, šobrīd jau vērtēs aviācijas eksperti, kas nozīmēti incidentam. Tajā pašā laikā ārzemju mediji vēstī, ka piloti no darba uz laiku ir atstādināti - vismaz kamēr notiek izmeklēšana.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13914299sec.