«Norwegian» no ASV lidos uz Argentīnu

Eiropas lidsabiedrības izplešas - Norvēģijas lēto lidojumu aviokompānija "Norwegian", kas jau šobrīd Eiropu savieno ar Ziemeļameriku, paziņojusi, ka no nākamā gada uzsāks lidojumus starp Amerikas Savienotajām valstīm un Argentīnu.

Papildu lidojumiem no Losanedželosas un Ņujorkas uz Buenosairesu "Nowegian" plāno lidot arī no Stambulas - kas ir tikai sākums aviokompānijas ieiešanai Argentīnas tirgū. Kompānija pauž, ka tuvāko 10 gadu laikā plāno Argentīnas aviācijas tirgū ieguldīt 4,3 miljardus ASV dolāru (3,6 miljardus eiro).

Norvēģijas lidsabiedrība arī šobrīd izvērtē iespējas uzsākt lidojumus no Argentīnas uz Dalasu, Honolulu un Johanesburgu, pastāstīja Ole Kristiāns Melhus, kompānijas operāciju vadītājs Argentīnā. Pirmie lidojumi Argentīnas iekšienē tiks aizvadīti jau nākamā gada pirmajā pusē, taču starp abiem Amerikas kontinentiem "Norwegian" plāno sākt lidot gada beigās. Ar savu ieiešanu Argentīnas tirgū, "Norwegian" plāno mest lielu izaicinājumu valsts kontrolē esošajai "Aerolineas Argentinas", kas šobrīd dominē iekšzemes lidojumu tirgū.

"Norwegian" uz ASV sāka lidot tieši pirms gada - 2016.gada decembrī, kad ASV autoritātes izdeva atļauju lidsabiedrībai sākt pasažieru pārvadājumus uz ASV. Tolaik atsevišķi skeptiķi uzsvēra, ka atļaušana "Nowegian" ieiet ASV tirgū iznīcinās valsts aviācijas industriju un darbus tajā. Līdzīgas prognozes šobrīd tiek paustas arī par Argentīnas tirgu.

Tas gan nemaina faktu, ka katrs jauns maršruts un konkurence esošajos teju vienmēr rada pozitīvu gala rezultātu patērētājam - biežākus lidojumus un zemākas cenas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15263796sec.