«Etihad Airways» piedāvā «The Residence» klasi, kas ir vienīgais trīsistabu numuriņš komerciālos lidojumos

Apkalpošana debesīs vēl nekad nav bijusi tik ekskluzīva kā lidojot ar "Etihad Airways" piedāvāto "The Residence" apkalpošanas līmeni. Dzīvojamā istaba, atsevišķa guļamistaba un vannas istaba – "The Residence" ir pasaulē vienīgais trīsistabu numuriņa piedāvājums komerciālās aviokompānijās - un tas  paredzēts diviem cilvēkiem!

Dzīvojamajā istabā ir luksusa divvietīgs ādas dīvāns un divi pusdienu galdi. Vari izbaudīt intīmu maltīti divatā vai arī, ja vēlies skatīties labākās pārraides vai tiešraides 82 centimetru platā platekrāna televizorā. Par īpašu apkalpošanas līmeni parūpēsies tikai jums paredzētais "Etihad" sulainis, kurš būs gatavs apkalpot jūs no pacelšanās brīža līdz pat nosēšanās brīdim.

Kad esat gatavi gulēt, pārvietojaties uz atsevišķo guļamistabu, kurā ir divvietīga gulta ar itāļu dizaineru veidotu gultasveļu. Iekārtojieties un baudiet kādu filmu uz 69 centimetru platā platekrāna televizora vai izbaudiet brokastis gultā starp mākoņiem.

Pirms nosēšanās jūs varat sakopt sevi vannas istabā, kurā ir pilna auguma dušas kabīne, luksusa ērtības un dušas halāti. Vannas istabā esošie palielinošie spoguļi priekš kosmētikas uzlikšanas, kā arī fēns palīdzēs sagatavoties izkāpšanai.

"The Residence" klase ir pieejama "Etihad Airways" A380 lidmašīnās. Šobrīd A380 ir visos lidojumos no Abū Dabī uz Londonu, Ņujorku un Sidneju. A380 lidmašīnas arī lido uz Parīzi un Melburnu.

Vairāk informāciju par "Etihad Airways" piedāvāto "The Residence" vari iegūt šeit

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17361212sec.