Sekss starp mākoņiem - vai tas ir atļauts?

Daži pasažieri sapņo kādreiz iekļūt tā sauktajā „Mile High Club“ (jūdzes augstuma klubiņš). Kā šajā klubiņā kļūst par biedru? Lidmašīnā ir jānodarbojas ar seksu. Dažiem tieši lidmašīnas pirmā klase šķiet īpaši piemērota vieta to izmēģināt. Bet vai tas vispār ir atļauts?

Patiesībā kļūt par elitāro „Mile High Club“ biedri, kam izdevies lidojot nodarboties ar seksu, nemaz nav tik viegli. Un īstenībā tas nemaz nav atļauts. Bet kā ir pirmajā klasē? Kurā ir pat sadalošas sienas starp sēdvietām un dažās lidmašīnās pasažieri var rezervēt sev pat atsevišķu luksusa numuriņu. Vai ar dārgo biļeti tiek iegādātas arī īpašas privilēģijas?

Šo jautājumu uzdeva lidsabiedrībai “Lufthansa” un preses pārstāvis atbildēja: „Pie mums tas nav atļauts! Lidmašīna ir sabiedriska vieta, tāpēc katrs atklātais mēģinājums tiktu nekavējoties pārtraukts un policijā tiktu iesniegts iesniegums par šo pārkāpumu”. Ar šādām sankcijām esot jāpasargā pārējie pasažieri, kā arī lidmašīnas personāls.

Tāpēc laikam labāk pagaidīt, kamēr nonāk viesnīcas numuriņā. Jebkurā gadījumā, līdz šim gadījums, kad kāds ir pieķerts, nav atklājies. Bet vai lidmašīnās, kur pirmajā klasē ir ierīkotas atsevišķas luksusa istabiņas, kuras daļēji pat ir aizslēdzamas, tas nebūtu iespējams? Lidsabiedrība “Emirates”, kurai dažas lidmašīnas ir aprīkotas ar šādām istabiņām, sniedz sekojošu komentāru: „Emirates ir arābu lidsabiedrība, tāpēc jautājums šķiet lieks.”. “Singapur” lidsabiedrības pārstāvis atļāvās uz šo jautājumu vispār neatbildēt.

Tas liek domāt, ka privātajās istabiņās vismaz pastāv iespēja mīlestības aktam un ar to iespēja kļūt par „Mile High Club“ biedru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13542795sec.