Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?

Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās pasniedza šampanieti un ikrus. Kādreiz. Kopš lidošana  vairs nav tik ekskluzīvs pakalpojums un lētās lidsabiedrības dominē tirgū, arī bulciņas ir kļuvušas mazākas. Ikrus un burbuļdzērienus vēl pasniedz, bet tad tikai izņēmuma kārtā pirmajā klasē, kur biļetes vēl ir salīdzinoši dārgas. Bet ko piedāvā lidsabiedrības ekonomiskajā klasē? Kādas ēdienkartes ir pieejamas lidmašīnā?

Lufthansa

Gandrīz katrā lidojumā Lufthansa lidmašīnā tiks pasniegti bezmaksas dzērieni, kā arī kas ēdams. Kas un cik daudz tiks pasniegts ir atkarīgs no lidojuma garuma. Īsajos reisos tiks pasniegtas uzkodas, bet vidēji garos jau kāds siltais ēdiens. Tālajos reisos tiks piedāvāts kokteilis uzreiz pēc pacelšanās un tad 3 ēdienu ēdienreize, kur pasažieriem dota izvēle no diviem otro ēdienu variantiem. Šādos garajos reisos tiks pasniegts noteikti vēl otra ēdienreize. Tagad Lufthansa piedāvā arī pakalpojumu, kur tālajiem reisiem pasažieri, par papildus samaksu var iepriekš pasūtīt no speciālas ēdienkartes. Arī cilvēkiem ar īpašiem ēšanas paradumiem te ir iespēja pasūtīt sev piemērotu ēdienu. Tas gan jāpaveic vismaz 24 stundas pirms izlidošanas.

Condor

Ēdienreizes lidojumos Eiropā un Ziemeļāfrikā netiks pasniegtas. Pasažieriem ir iespēja iegādāties dzērienus (piemēram, kafija par 1,50 eiro vai alu par 3 eiro), kā arī mazas uzkodas vai 24 stundas pirms izlidošanas ir iespēja sev pasūtīt ēdienreizi. Tālajos reisos tiks piedāvāta viena ēdienreize bezmaksas, kā arī pirms nosēšanās otra. Kad tiek pasniegts ēdiens, bezalkoholiskos dzērienus var pasūtīt bezmaksas.

Eurowings

Lidsabiedrība piedāvā iegādāties 3 kategoriju biļetes, kas arī noteikts, kas tiks pasniegts lidmašīnā. Īsajos un vidējos reisos dārgāko biļešu cenas pasažieri var izvēlēties vienu uzkodu, kā arī dzērienus. Vidējās cenas biļetes īpašniekam tiek dota izvēle starp sāļo un saldo uzkodu, kā arī tiks pasniegts negāzēts ūdens un otro dzērienu var izvēlēties. Tālajos reisos šīs kategorijas pasažieri saņems vienu silto un vienu auksto ēdienreizi, kā arī dzērienus un kafiju, kamēr ēdienreizes pasniedz. Dārgākajā variantā brīva izvēle būs no bistro ēdienkartes, kas piedāvā 6 ēdienu variantus, kā arī uzkodas. Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni iekļauti cenā. Lētāko biļešu pasažieriem par brīvu nepienāksies nekas.

Easyjet

Šajās lidmašīnās maku vienmēr būs jātur pa rokai, ja uznāks ēstgriba vai slāpes, jo bezmakas nekas netiks pasniegts. Ēdienkartē piedāvā dzērienus, sendvičus un citas uzkodas. Pasažieri, kas saņēmuši “Flexi” biļetes, saņems kuponu par  7 britu mārciņām (apmēram 8 eiro), ko lidmašīnā var iemainīt pret ēdieniem un dzērieniem. 30 dienas pirms izlidošanas ir arī iespēja pasūtīt sev ēdienreizi, par nedaudz izdevīgākām cenām.

Ryanair

Arī šajās lidmašīnās par brīvu neko nedos. Bet tiek piedāvāta plaša dzērienu un ēdienkarte. Piemēram, tiek piedāvāti īpaši brokastu varianti: kruasāns ar kafiju par 5 eiro vai panini ar dzērienu un čipšiem par 10 eiro. Dažos lidojumos pasažieri arī ēdienreizes var pasūtīt ierpriekš.

Emirates

Visos lidojumus, visās klasēs tiks pasniegts vairāku ēdienu ēdienreizes. Ekonomiskajā klasē parasti tiks piedāvāta izvēle no diviem pamatēdieniem. Papildus tiek pasniegti salāti, deserts un uzkoda. Pie katras ēdienreizes tiks pasniegts karstais un bezalkoholiskais dzēriens, kā arī vīns un alus. Pasažieri, kas vēlas īpašu ēdienu, to var pasūtīt 24 stundas pirms izlidošanas. Izvēle ir dota arī ēdieniem alerģiskiem pasažieriem, kā ar reliģijām piemēroti ēdieni un veģetārie varianti.

Air France

Starpkontinentu lidojumos pasažieri pēc aperitīva ar sāļu uzkodu varēs izvēlēties no 2 siltajiem pamatēdieniem. Atkarībā no lidojuma ilguma tiks pasniegta vēl viena uzkoda vai brokastis. Tālajos reisos tiek piedāvāta pat pašapkalpošanās bufete, kur pasažieris var izvēlēties konditorejas izstrādājumus, sendvičus un saldējumu. Visa lidojuma laikā tiks pasniegti siltie, atspirdzinošie un alkoholiskie dzērieni. Papildus bezmaksas piedāvājumam ekonomiskajā klasē un premium ekonomiskajā klasē pastāv iespēja izvēlēties vēl papildus ēdienus par maksu. Īpašos ēdienus arī jāpasūta iepriekš. Eiropas garajos lidojumos un lidojumos uz Ziemeļāfriku tiks pasniegta viena siltā ēdienreize, īsajos reisos tikai uzkoda un dzērieni.

KLM

Holandiešu lidsabiedrība starpkontinentu lidojumos piedāvā pēc aperitīva un mazām uzkodiņām ēdienreizi ar desertu, kā arī pasniedz klāt bulciņas ar sviestu un sieru. Īsākos reisos starp kontinentiem pirms nosēšanās tiks pasniegta vēl uzkoda, garākos otra silta ēdienreize. Starp ēdienreizēm tiek pasniegti sendviči, uzkodas, saldējums. Pie ēdieniem tiek pasniegti atspirdzinošie un alkoholiskie dzērieni. Visa lidojuma laikā, ik pēc stundas, tiek pasniegti dzērieni. Speciālos ēdienus jāpasūta vismaz 24 stundas pirms izlidošanas un ir pat iespēja pasūtīt košera ēdienus, tos gan 48 stundas pirms izlidošanas jāpasūta. Eiropas lidojumos pie dzērieniem tiek pasniegtas dažādas uzkodas un sendviči.

British Airways

Tālajos reisos lidmašīnās tiks pasniegti bezmaksas dzērieni un 4 ēdienu ēdienreize, kā arī uzkoda pirms nolaišanās. 24 stundas pirms izlidošanas pasažieriem ir iespēja pasūtīt ēdienu no ēdienkartes. Tas tad maksās papildus. Īsajos reisos netiek pasniegta bezmaksas ēdienreize, doties par maksu var nopirkt gan ēdienus, gan dzērienus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13339686sec.