«Wizz Air» informē par atteikšanos no bezmaksas lielās rokas bagāžas (video)

Ungārijas zemo cenu aviokompānija "Wizz Air" 10.10.2018. paziņojusi par jaunu un caurredzamu bagāžas politiku, kas no šā gada 1. novembra garantēs visiem pasažieriem vienas bezmaksas rokas bagāžas somas ienešanu lidmašīnas salonā visos lidojumos.

Lidsabiedrība "Wizzair" pamato, ka pēc ilggadējās pieredzes un datu statisktikas var spriest, ka vairāk nekā 10 tūkstoši lidojumu gadā tiek ietekmēti ar kavēšanos, kas visbiežāk saistās ar bagāžu. Skaitļi norādot, ka pēdējo piecu gadu laikā vidējais uzturēšanās ilgums galamērķī nepārtraukti ir samazinājies un trešdaļa ceļotāju, kas lido ar "Wizz Air", izbrauc vien uz trim dienām vai mazāk. Tā kā ceļojumi ir īsāki, pasažieri ņem līdzi mazāku un kompaktāku bagāžu. Trešdaļa pasažieru ir iegādājusies reģistrējamās bagāžas pārvadāšanu, bet tikai septītā daļa ir izvēlējusies salonā līdzņemamo ratiņsomu.

Sākot ar 2018. gada 1. novembri, visi pasažieri salonā varēs ienest vienu bezmaksas rokas bagāžu, kuras izmēri nepārsniedz 40 x 30 x 20 cm. Pasažieri, kuri ir iegādājušies pakalpojumu WIZZ Priority, varēs ienest papildu somu ar ritentiņiem, un tās izmēri nedrīkst pārsniegt 55 x 40 x 23 cm. Turklāt Wizz Air papildus jau esošajām bagāžas normām 20 kg un 32 kg apmērā ievieš jauna veida reģistrējamo bagāžu ar maksimālo svaru 10 kg.

Pirkumus, atbilstoši jaunajiem salona bagāžas noteikumiem var veikt, sākot ar 2018. gada 10. oktobri, ceļojumiem, kas tiks vekti no 1. novembra.

Klientiem, kas ceļo 2018. gada 1. novembrī vai vēlāk un kuri ir iegādājušies biļetes pirms 10. oktobra, un kuru rezervējumam nav pievienots pakalpojums WIZZ Priority, rezervējumā tiks iekļauta bezmaksas 10 kg reģistrējamā bagāža. Klientiem, kas jau ir iegādājušies 20 vai 32 kg reģistrējamo bagāžu, rezervējumam tiks pievienots pakalpojums WIZZ Priority.

"Wizz Air" izveidojis video, kas atspoguļo jaunos noteikumus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 27.02.2024 Liepājai pērn rekordliels tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
2023. gadā Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. | Skatīt vairāk
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12931299sec.