Lidsabiedrība «Turkish Airlines» izsēdina pasažieri ar riekstu alerģiju

Tūrists Džošs Silvers (Josh Silver, FB.com/joshsilver1) no Lielbritānijas ir sūdzējies medijiem, ka lidsabiedrība «Turkish Airlines» ir diskriminējusi viņu kā pasažieri. Džošs Antālijas lidostā ar policijas palīdzību ir ticis izsēdināts no lidmašīnas par to, ka atzinies savā alerģijā pret riekstiem.

Viņš ar savu draudzeni bija aizlidojis atpūtas ceļojumā uz Turciju, bet atpakaļceļā - īsi pirms izlidošanas - Džošs lidmašīnas personālam ieminējās, ka viņam ir alerģija pret riekstiem, tāpēc viņš atteiksies no ēdiena un dzēriena lidojuma laikā. 

Taču īsi pirms izlidošanas viņš tika informēts, ka ir jāpamet lidmašīna. Viņš to nevēlējās, jo uzskatīja, ka viņa alerģija nav tik smagā formā, lai viņš citiem pasažieriem sagādātu neērtības. Tomēr pavēle pamest lidmašīnu bija strikta un ar policijas starpniecību Džošs tika izraidīts no lidmašīnas.

Brits skaidroja, ka tad, ja viņš apēd riekdtus, viņam ir tikai vemšana, bet - tā kā viņš ir atsacījies no ēdināšanas, tad nevienam nevajadzētu būt nekādu problēmu. Tomēr brits tika izsēdināts un viņam netika piedāvāta brīvbiļete citam lidojumam. Nelaimīgais pasažieris par 620,- eiro iegādājās jaunu biļeti citā lidsabiedrībā lidsabiedrības un tādā veidā nokļuva mājās - Londonas Getvikas lidostā. 

Lidsabiedrības «Turkish Airlines» pārstāvji medijiem ir skaidrojuši, ka tā rīkojušies, jo nav paspējuši sagatavot atbilstošu servisu pasažierim ar riekstu alerģiju. 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14984512sec.