«airBaltic» nokrāso Airbus A220-300 lidmašīnu Igaunijas karoga krāsās

Ņemot vērā aizvien pieaugošo Latvijas lidsabiedrības airBaltic pakalpojumu popularitāti Igaunijā, airBaltic pagājušajā nedēļas nogalē Magnetic MRO telpās, kas atrodas Lenarta Meri Tallinas lidostā, pabeidza Airbus A220-300 lidmašīnas īpašo krāsojumu. Tagad airBaltic lidmašīnu Airbus A220-300 ar reģistrācijas numuru YL-CSJ rotā Igaunijas karoga krāsas, kā arī tā nodēvēta galvaspilsētas Tallinas vārdā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs Igaunijas tirgū novērojam ļoti augstu pieprasījumu. Katru mēnesi turpina pieaugt pasažieru skaits, kuri ceļo ar mums. airBaltic komanda ir pagodināta pasniegt īpašu dāvanu Igaunijas pasažieriem. Tagad mēs nesīsim pasaulē arī Igaunijas vārdu, jo Igaunijas karoga krāsas lepni plīvos virs mūsu galvām augstu gaisā."
Magnetic MRO lidaparātu krāsošanas ceha vadītājs Rihards Priedkalns uzsver: "Magnetic MRO komanda jūtas ļoti pateicīga un pagodināta, ka airBaltic izvēlējās mūs, lai vienai no viņu jaunākajām lidmašīnām piešķirtu īpašu krāsojumu Igaunijas karoga krāsās. Mēs kā Igaunijas uzņēmums esam ļoti lepni par savu darbu. Esam pārliecināti, ka jaunais krāsojums liks katram igaunim palūkoties debesīs, lai censtos ieraudzīt šo skaisto zili melni balto putnu."
Lai radītu šo mākslas darbu, 15 profesionāli krāsotāji strādāja 1000 stundas. Kopumā krāsošanā tika izmantoti 250 litri grunts, krāsas un lakas, krāsotā slāņa biezumam veidojot 120 mikronu jeb 0,12 mm.

airBaltic 2019. gada pirmajos piecos mēnešos uz un no Igaunijas pārvadājusi vairāk nekā 210 000 pasažieru. Salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn lidsabiedrība Igaunijā pārvadājusi par 31% vairāk pasažieru uz galamērķiem tās maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.
airBaltic piedāvā labāko savienojamību uz un no Tallinas, veicinot biznesa attiecības un sniedzot lielākas atpūtas ceļojumu iespējas uz un no Igaunijas galvaspilsētas. Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu Tallinā, airBaltic ir stiprinājusi savu klātbūtni tur, piedāvājot vairāk tiešos reisus no Tallinas lidostas. Papildinot maršruta karti ar trīs jauniem tiešajiem lidojumiem šajā gadā, airBaltic tagad kopumā no Tallinas piedāvā tiešos reisus uz 12 dažādiem galamērķiem.

Kopš jūnija airBaltic Tallinā bāzē divas Airbus A220-300 lidmašīnas. Šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo Airbus A220-300 ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic ir uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī uz Kosu un Menorku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.33563209sec.