Lidsabiedrības «Spirit Airlines» pasažierus pārsteidz salonā lidojošs sikspārnis (video)

Zemo cenu aviokompānija "Spirit Airlines", kas amerikāņu ceļotājiem labi zināma ar neskaitāmām papildus nodevām un itin nekaunīgām mārketinga metodēm, nesen pārsteigusi savus pasažierus (tiesa – pret savu gribu) ar kādu lidojošu objektu.

Lidmašīna 2019. gada 31. jūlijā bija devusies reisā no Ziemeļkarolīnas uz Ņūdžersiju, kad aptuveni 6:00 pēc vietējā laika gaisa kuģa salonā sāka lidot sikspārnis. Arī 23 gadus vecais Pīters Skatini (Peter Scattini) bija šī reisa pasažieris un paguva nofilmēt lidmašīnā lidojošo bezbiļetnieku un ievietoja šo video sociālajā tīklā Twitter.

Sikspārnis par savu esamību 90 minūšu ilgajā lidojumā lika noprast aptuveni 30 minūtes pēc tā uzsākšanas. Pīters stāstīja, ka vairāki pasažieri, ieraugot sikspārni, sāka kliegt un salonā visai ātri radās haoss, kas ilga vismaz 5 minūtes. Gaisa kuģa apkalpes locekļi notvēra sikspārni, ivietoja to vienā no labierīcību telpām un mierināja pasažierus, sakot, ka viss ir kārtībā.

"Spirit Airlines" pēc šī incidenta apstiprināja, ka šāds notikums ir bijis un neviens no pasažieriem tajā nav cietis. Tāpat lidsabiedrības pārstāvji darīja zināmu, ka lidaparāts pēc nosēšanās tika dezinficēts.

Kad Pītera nofilmētais video kļuva par interneta hītu, lidsabiedrība "Spirit Airlines" viņam piedāvāja 50,- ASV dolāru (44,75 eiro) vērtu atlaižu kuponu nākamajam lidojumam.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5819571sec.