airBaltic paziņo ziemas sezonas lidojumu grafiku

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pilnā apmērā publicējusi tās lidojumu grafiku gaidāmajai ziemas sezonai, kas sāksies 2019. gada 27. oktobrī. Šajā ziemas sezonā airBaltic pirmo reizi piedāvās lidojumus, kas savieno Rīgu ar Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: "Martā mēs sākām lidojumus uz Dublinu un Štutgarti. Abos šajos maršrutos novērots augsts pieprasījums, pateicoties kuram mēs turpināsim pakalpojumu sniegšanu ziemā. airBaltic pasažieriem būs iespēja ceļot uz abām pilsētām visu cauru gadu par ļoti pievilcīgām cenām ekonomiskajā klasē vai mūsu biznesa klasē jaunajā un ērtajā Airbus A220-300 lidmašīnā."

Gaidāmajā ziemas sezonā airBaltic piedāvās arī sezonālus lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī četras reizes nedēļā veiks lidojumus uz Abū Dabī, kas šogad atsāksies jau oktobra sākumā. airBaltic arī turpinās piedāvāt reisus uz vairākiem saulainiem atpūtu galamērķiem, tostarp Malagu, Barselonu un Lisabonu.

Lidojumi uz Dublinu un Štutgarti tiks veikti visu ziemas sezonu. Lidojumi uz Reikjavīku tiks piedāvāti līdz 2020. gada 31. janvārim un atsāksies 2020. gada 3. martā, bet lidojumi no Rīgas uz Atēnām turpināsies līdz 2019. gada 31. decembrim un atsāksies 2020. gada 4. martā.

No Tallinas airBaltic sāks lidojumus jaunā sezonālā maršrutā uz Zalcburgu. Turklāt šī būs pirmā ziemas sezona, kurā tiks veikti lidojumi uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46041989sec.