Islandes zemo cenu lidsabiedrība «WOW Air» tomēr nepārvadās pasažierus

2019. gada marta beigās Islandes zemo cenu lidsabiedrība "WOW Air" atcēla pilnīgi visus savus lidojumus. Degvielas cenu kāpums un pieaugošā konkurence lidsabiedrību "WOW Air" iedzina lielās finansiālās problēmās un, lai to glābtu, bija nepieciešami aptuveni 37 miljoni eiro.

Lidojumu atcelšana vairākus tūkstošus ceļotāju iedzina strupceļā un neziņā par savu iecerēto ceļojumu plānu īstenošanu.

Jau pāris mēnešus pirms bankrota paziņošanas, tika uzsākta lidsabiedrības restrukturizācija un flote no 20 lidmašīnām tika samazināta līdz 11 gaisa kuģiem. Lidsabiedrība atteicās arī no vairākiem galamērķiem (arī ASV) un tika atlaisti vairāk nekā 100 darbinieki.

Tomēr septembrī lidsabiedrība paziņoja, ka "WOW Air" atgriezīsies apritē, pateicoties ievērojamam amerikāņu uzņēmuma "USAerospace Associates" ieguldījumam. Lai glābtu "WOW Air", uzņēmums investējis vairāk nekā 77.000 eiro.

Ceļotāji klusībā cerēja, ka atkal būs iespējams izmantot zemo cenu lidsabiedrības iespējas un lētāk ceļot uz Islandi. Tomēr tapis zināms, ka "WOW Air" turpmāk sniegs kravas pārvadājumus, nevis darbosies kā pasažieru pārvadātājs. Sākotnēji lidsabiedrība izmantos vien 2 lidmašīnas un tiks veikti lidojumi starp Dulles Starptautisko lidostu Vašingtonā un Ķeblavikas starptautisko lidostu Reikjavikā. Tomēr lidsabiedrības pārstāvji neizslēdz, ka nakotnē tomēr atkal varētu darboties arī kā pasažieru pārvadātājs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39341593sec.