«Wizz Air» veidos pirmo lidsabiedrību ārpus Eiropas

Wizz Air Holdings Plc (turpmāk — uzņēmums vai Wizz Air), Eiropas zaļākā lidsabiedrība* un lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, informēja, ka 2019. gada 12. decembrī ir panākta principiāla vienošanās par Wizz Air Abu Dhabi izveidi Apvienotajos Arābu Emirātos sadarbībā ar publisko akciju sabiedrību Abu Dhabi Development Holding Company (turpmāk — ADDH). Jaunā lidsabiedrība būs Wizz Air pirmā lidsabiedrība, kas izveidota ārpus Eiropas.

Wizz Air Abu Dhabi ir paredzēts veidot ar kopuzņēmuma starpniecību, un gaidāms, ka darbība tiks uzsākta 2020. gada otrajā pusē. Lidsabiedrība pievērsīsies maršrutu veidošanai uz tirgiem ar strauju Wizz Air darbības izaugsmi, proti, uz Centrāleiropu, Austrumeiropu un Rietumeiropu, kā arī ilgtermiņā uz Indijas subkontinentu, Tuvajiem Austrumiem un Āfriku. Wizz Air uzskata, ka īstas ultrazemizmaksu lidsabiedrības izveide Abū Dabī var veicināt Abū Dabī turpmāko izaugsmi par pasaules līmeņa kultūras un tūrisma galamērķi. ADDH dziļās zināšanas par vietējo tirgu, atbalsts un virzīšana jaunajā tirgū ir nenovērtējama WIZZ un paātrinās jaunās lidsabiedrības sekmīgu attīstību.

Jaunās lidsabiedrības izveide un darbības uzsākšana cita starpā ir atkarīga no saskaņošanas un galīgās dokumentācijas stāšanās spēkā ar ADDH, visu nepieciešamo iekšējo un ārējo apstiprinājumu un piekrišanu saņemšanas, kā arī jaunās lidsabiedrības atbilstības visām AAE Vispārējās civilās aviācijas pārvaldes regulatīvajām prasībām, lai saņemtu gaisa kuģu ekspluatanta apliecību (AOC).

Ar avioparku, kas sastāv no pasaulē efektīvākajām šaurkorpusa lidmašīnām Airbus A321neo, Wizz Air Abu Dhabi iegūs piekļuvi tirgiem ar kopumā pieciem miljardiem klientu visā Eiropā un ārpus tās. Jaunās lidsabiedrības piedāvājums klientiem tieši atbildīs Wizz Air piedāvājumam ar galveno uzmanību pret izcilas izmaksatkarīgas kvalitātes aviopārvadājumiem, kuru pamatā ir pasaules zaļākais avioparks*.

Komentējot šodien Abū Dabī, Wizz Air Holdings vadītājs Jožefs Vāradi sacīja: "Mēs lepojamies, ka mūsu pirmā lidsabiedrība, kas tiks izveidota ārpus Eiropas, atrodas AAE galvaspilsētā Abū Dabī. ADDH dziļās zināšanas par vietējo tirgu, atbalsts un virzīšana jaunajā tirgū ir nenovērtējama Wizz un paātrinās šīs jaunās zemizmaksu lidsabiedrības sekmīgu attīstību."

"Wizz Air Abu Dhabi kļūs par papildu izaugsmes virzienu Wizz Air, kura pamatā ir mūsu veiksmīgais ultrazemizmaksu komercdarbības modelis, lai nodrošinātu cenas ziņā pieejamus ceļojumus pēc iespējas vairāk klientu. Mēs uzskatām, ka jaunajai lidsabiedrībai ir potenciāls kļūt par nozīmīgu tirgus dalībnieku reģionā. Vēlos izteikt vislielāko pateicību viņa ekselencei šeiham Muhammedam bin Hamadam bin Tahnūnam Āl Nahaijānam un Muhammedam Āl Suvaidī kungam par viņu pašaizliedzību un atbalstu, bez kā šī vienreizīgā sadarbība nebūtu īstenota," viņš piebilda.

Abu Dhabi Airports valdes priekšsēdētājs, viņa ekselence šeihs Muhammeds bin Hamads bin Tahnūns Āl Nahaijāns sacīja: "Abū Dabī starptautiskā lidosta turpina izaugsmi kā galvenie vārti uz AAE un plašāku reģionu, tāpēc mēs atzinīgi vērtējam lidsabiedrību ieguldījumu, piemēram, šīs jaunās lidsabiedrības, un šīs sadarbības ietekmi uz mūsu valsts tālāko ekonomisko attīstību. Mēs ceram tuvākajos gados izveidot ļoti sekmīgu sadarbību ar to."

ADDH vadītājs Muhammeds Hasans Āl Suvaidī kungs sacīja: "Mēs esam uzticams valdības partneris ar skaidrām pilnvarām stimulēt galvenās Abū Dabī nenaftas ekonomikas nozares, tāpēc esam lepni par sadarbību ar Wizz Air, kas ir lidsabiedrība ar spēcīgu klātbūtni tirgū un ar galvenajos Eiropas avotu tirgos populāru zīmolu. Sadarbojoties ar Wizz Air, mēs vēlamies kapitalizēt augošo pieprasījumus pēc budžeta ceļojumiem un atbalstīt Abū Dabī turpmāko izaugsmi par pasaules līmeņa kultūras un tūrisma galamērķi."

Abu Dhabi Airports Company vadītājs Braiens Tompsons sacīja: "Jaunās lidsabiedrības izveide ir vēl viens emirāta spēcīgās aviācijas infrastruktūras apliecinājums. Līdztekus stiprai transfēra pasažieru programmai Abū Dabī starptautiskā lidosta (AUH) šogad ir piedzīvojusi arī izlidošanas punkta un galapunkta satiksmes pieaugumu un joprojām ir viens no straujāk augošajiem lidostu mezgliem reģionā. Jauni ceļojumu piedāvājumi turpina iedvesmot viesus no visas pasaules apmeklēt Abū Dabī. Mēs laipni lūdzam pasauli Abū Dabī un nepacietīgi vēlamies ar šo kopuzņēmumu sniegt izcilu pasažieru apkalpošanu vēl lielākam skaitam ceļotāju."

* Wizz Air ogļskābās gāzes izplūde 2019. gada novembrī bija viszemākā Eiropas lidsabiedrību vidū (57,2 grami uz pasažierkilometru).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51219106sec.