airBaltic veiks speciālos lidojumus no Rīgas uz Frankfurti un Oslo

Ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju laika posmā no 18. maija līdz 9. jūnijam airBaltic veiks tiešos lidojumus turp un atpakaļ no Rīgas uz Frankfurti un Oslo.

Pasažieriem, kas vēlas ceļot no Rīgas vai uz to, ir jābūt iebraukšanas tiesībām attiecīgajā valstī, un viņiem ir jābūt galamērķa valsts pilsoņiem vai pastāvīgajiem iedzīvotājiem, tranzīta pasažieriem vai jābūt oficiālai darba atļaujai. Lūdzam pirms biļetes iegādes pārbaudīt savu atbilstību ieceļošanas prasībām attiecīgajās varas iestādēs.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs piedāvājam vislabāko savienojamību uz un no Baltijas valstīm. Tagad mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas reģionā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220-300 floti, mēs esam labā pozīcijā, lai atsāktu darbību."

"Mūsu pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība stāv pāri visam. Kad atsāksim lidojumus, visiem pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes. Mūsu lidojumos sekosim līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Papildus tam mēs joprojām turpinām izstrādāt precīzas vadlīnijas vairākām citām drošības aktivitātēm," papildina Martins Gauss.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes ir pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15075493sec.