Lidsabiedrība «Finnair» atsāk reisus starp Helsinkiem un Rīgu

Somijas lidsabiedrība "Finnair" sarūpējusi lieliskas ziņas un vēsta, ka no šodienas, 2020. gada 2. jūnija, atsāk lidojumus uz Rīgu.

Sākotnēji tie būs trīs lidojumi nedēļā no Rīgas līdz Helsinkiem, bet jau no 9. jūnija lidsabiedrība lidojumus uz Helsinkiem piedāvās katru dienu.

No jūlija "Finnair" veiktie lidojumi no Rīgas nodrošinās arvien labākus savienojumus ar Eiropu un Āziju. Septembrī lidojumu skaits starp Helsinkiem un Rīgu palielināsies līdz 14 reisiem nedēļā un oktobrī - līdz 21 reisam nedēļā. Ziemas sezonā "Finnair" lidos uz Rīgu trīs reizes dienā, veidojot labākos grafikus pasaules sasniegšanai.

"Finnair" ir pārliecināts, ka, atceļoties ceļošanas ierobežojumiem, gaisa satiksme pakāpeniski sāks atjaunoties. Sākot ar 1. jūliju "Finnair" sāks pievienot galamērķus, palielinot reisu skaitu savā tīklā, ieskaitot galvenos galamērķus Āzijā, un paredz, ka jau jūlijā veiks 30% no sava parastā satiksmes plāna. Eiropā "Finnair" jūlijā galveno uzmanību pievērsīs galvaspilsētām, bet gada beigās pakāpeniski pievienos vēl citus galamērķus.

Runājot par tālajiem maršrutiem - no jūlija "Finnair" plāno pievienot galamērķus Ķīnā (šobrīd vēl tiek gaidīti pēdējie Ķīnas valdības apstiprinājumi), kā arī atsākt lidojumus uz Honkongu, Singapūru, Seulu, Bangkoku, kā arī uz Japānas pilsētām Tokiju un Osaku.

Ņujorkas un Deli reisus plānots atsākt no augusta, savukārt no novembra "Finnair" ceļotājiem piedāvās vairākus papildu reisus - Krabi un Puketu Taizemē, kā arī Maiami Amerikas Savienotajās Valstīs.

Rezervē ar Pārliecību

Politika "Rezervējiet ar pārliecību", ko "Finnair" klientiem ieviesa ārkārtējā situācijā, paliek spēkā un tiek piemērota līdz pat 30. jūnijam. Tas nozīmē, ka visām biļetēm, kas izdotas laika posmā no 1. aprīļa līdz 30. jūnijam, ir elastīgāki izmaiņu noteikumi. Informējot lidsabiedrību vismaz septiņas dienas pirms plānota reisa, būs iespējāms veikt datuma maiņu (datumiem līdz 2021. gada 31. maijam), pie nosacījuma, ka jaunajā datumā vietas būs tajā pašā rezervēšanas klasē. Vairāk informācijas par aviokompānijas noteikumiem: www.finnair.com/no-no/informasjon-om-flyreisen/book-your-flights-with-confidence.

Jeļena Barisone, lidsabiedrības "Finnair" pārstāve Latvijā un Lietuvā, atzīmē: "Drošība ir "Finnair" augstākā prioritāte! Lai nodrošinātu klientu un apkalpes locekļu veselības aizsardzību un drošību, no 2020. gada 18. maija "Finnair" ir ieviesis vairākus pastiprinātas higiēnas pasākumus, lai "Finnair" klienti un darbinieki jūtas maksimāli droši gan lidostā, gan arī lidmašīnā".

Jaunā kārtība paredz, ka, lidojot ar "Finnair", pasažieriem ir jāvalkā sejas maska (visiem klientiem ir ieteikts ņemt līdzi savu masku). Arī "Finnair" darbinieki, kas strādā ar klientu apkalpošanu Helsinku lidostā, kā arī salona apkalpe vismaz līdz 31. augustam valkās sejas maskas.

"Finnair" lidmašīnu tīrīšana tiek pastriptināti uzraudzīta, īpašu uzmanību pievēršot virsmām un priekšmetiem, kuriem bieži pieskaras cilvēki.

"Finnair" aktālos lidojumu atjauninājumus un jaunāko informāciju var atrast lidsabiedrības mājaslapā Finnair.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.4124701sec.